Zdobte dorty jako profesionál!

Zdobeni-dortu
Také obdivujete díla zručných cukrářů a chtěli byste umět potáhnout dorty, vykouzlit krásné ozdoby z krémů či vymodelovat nejrůznější postavičky z marcipánu? Není to nic těžkého! S podrobným návodem krok za krokem a mnoha fotografiemi to bude hračka!

Chcete se naučit zdobit dorty a dortíky tak, aby vaše díla nadchla obdarovávaného? Zkušená cukrářka Autumn Carpenterová sestavila více než třísetstránkovou knihu, v níž najdete stovky podrobných návodů a fotografií. Seznámíte se s triky, jak krémem vykouzlit krásné ozdoby, a najdete zde mnoho inspirace pro každé roční období. Samozřejmě nechybí informace o pomůckách, které vám práci usnadní.

Co vás dále v knize čeká?

  • dokonalá fotografická škola zdobení dortů pro každou příležitost
  • základní informace pro nováčky i zkušené cukráře
  • stovky technik a nápadů
  • detailní návody krok za krokem na 40 dortů a cupcaků
  • více než 1000 velkých barevných fotografií

 

 

Zdobení dortů

obálka knihy Zdobení dortůAutorka: Autumn Carpenterová

Vydalo: nakladatelství Slovart
Počet stran: 328
Formát: 210 x 275 mm
ISBN: 978-80-7391-739-5
Vazba: měkká
Vydáno: 11/2013

Přečtěte si více o knize Zdobení dortů

 

 

Ukázka z knihy – Sedmikrásky a kopretiny:

 

Ukázka z knihy – Sněhulák:

Pomocí trubičky č. 4 nastříkáme z bílé polevy spodní kouli. Necháme zaschnout a pomocí trubičky č. 4 nastříkáme z bílé polevy vrchní kouli. Necháme zaschnout. Pomocí trubičky č. 2 nastříkáme z černé (hnědé) polevy klobouk. Pomocí trubičky č. 1 nastříkáme z oranžové polevy nos (mrkev). Pomocí trubičky č. 1 nastříkáme z červené polevy knoflíky. Necháme zcela vyschnout a pak černým potravinářským fixem vytečkujeme oči a ústa.

 


Nakladatelství Slovart si během posledních let výrazně upevnilo pozici na českém knižním trhu, o jeho knihy je i velký mediální zájem a patří mezi nejvyhledávanější nakladatelství ze strany tuzemských i zahraničních obchodníků, běžných zákazníků i autorů.

Kromě mnoha jiného vydává i kuchařky a gastronomické knihy.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZdobení dortů

Carpenterová, Autumn

Slovart, 2013

Napsat komentář