Zahrajte si o závod o milion a hlavně o život

komu-hlava-sejde-perex
Z tisíců zájemců jich bylo vybráno deset, aby se zapojili do nejtěžšího trekového závodu GR 20. Nejsou to však ti nejlepší a nejzkušenější, jak by se dalo čekat, ba právě naopak. A ani samotný závod nebude evidentně tím, za co ho účastníci pokládali.

Kdo přežije, vyhraje

V korsických horách se setkává skupina deseti Finů. Z tisíců zájemců byli vybráni právě oni ne proto, že by byli výjimeční, zkušení a nejlepší. Naopak jsou to všichni lúzři, kterým se v životě moc nedaří. Chybí jim silná vůle, schopnosti, pracovitost i pokora. Tohle je jejich šance. Stačí, aby během třinácti dnů překonali nejtěžší evropský trek GR 20, jen se základním vybavením. Cena pro vítěze? Milion eur, rozdělený mezi všechny, kteří závod dokončí v limitu. Živí.

Pět mužů a pět žen se odhodlaně vydávají na cestu. Z jednotlivců se stává jednolitá skupina, lúzři se mění v bojovníky a ze soutěže je najednou zoufalý zápas o přežití. Účastníci začnou za podivných okolností umírat a ostatním začíná docházet, že čím míň lidí dojde, tím větší podíl připadne na zbývající. Všichni si musí sáhnout na dno svých sil, aby se vůbec vrátili. Kdo nakonec přežije a stane se vítězem?

 

Komu hlava sejde

Autor: Jari Järvelä

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Vladimír Piskoř
Počet stran: 264
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2020
ISBN: 978-80-271-2033-8

Přečtěte si více o knize Komu hlava sejde, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Komu hlava sejde

To, že trek GR 20 patří mezi nejtěžší evropské závody, věděli všichni přihlášení předem. Málokdo však tušil, že v něm nepůjde jen o finanční výhru, ale především o život. Byl tým deseti účastníků záměrně sestaven z těch největších lúzrů, aby měli větší motivaci k úspěchu, nebo organizátoři doufali, že právě v nich se snáze probudí ty nejtemnější lidské pudy a pro milion si půjdou doslova přes mrtvoly? Kdo z pěti mužů a pěti žen nakonec zvítězí? Zjistíte v napínavém thrilleru finského autora Jariho Järveläho.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Komu hlava sejde vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Komu hlava sejde
probíhá od 24. března do 6. dubna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Komu hlava sejde

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKomu hlava sejde

Järvelä, Jari

Cosmopolis, 2020

Zahrajte si o závod o milion a hlavně o život - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. zurekpetr napsal:

    Dobrý den,
    vyhraná kniha Komu hlava sejde dnes v pořádku dorazila.

    Děkuji
    s pozdravem Petr Žurek

Napsat komentář