Partnerská příručka pro ni i pro něho

Klic ke vztahu
Jak se vyrovnat s minulostí? Jak k sobě přitáhnout správného partnera? Jak oživit lásku a vášeň? Na tyto otázky a řadu dalších odpoví nová příručka, která pohlíží na vztahy úplně jinou optikou. Navíc je psaná jak pro ženy, tak i pro muže.

Kniha jde na vztahy úplně jinak, než jakákoliv předchozí. Je totiž psaná dvojjazyčně: nalevo pro ženy (barvitě a s ohledem na emoce); napravo pro muže (stručně, jasně, s velkým množstvím vtipů o vztazích).
„Vztahy hrají významnou roli v našich životech. Ovlivňují náš psychický i fyzický stav, postoj, spokojenost, kvalitu i délku života. Jak tedy najít klíč ke šťastnému partnerství?
Tato příručka vás provede napříč vztahem a dá vám mnoho užitečných rad, jak lépe rozumět sobě i partnerovi.“

Videoukázka

Klíč ke vztahu

Partnerská příručka pro ni i pro něho
Autoři: Lucie Novotná, Sébastian Sery

Počet stran: 112
Vazba: brožovaná
Formát: 140×208 mm
ISBN: 978-80-7364-095-8
Doporučená cena: 169 Kč

 

Knihu Klíč ke vztahu vydalo nakladatelství Barrister & Principal v edici Psychologie a životní styl.

O autorech

Lucie Novotná se po vysoké škole s ekonomickým zaměřením vrhla na dráhu podnikání. S rostoucím úspěchem a úrovní leadershipu si více a více uvědomovala důležitost mezilidských vztahů pro životní úspěch. Začala studovat oblast vztahů obecně, avšak nejvíce se ponořila do tajů partnerství. Pomocí její objevené taktiky našla ona i několik lidí kolem ní své životní partnery. O toto tajemství se nyní dělí se širokou veřejností.
Sébastien Sery vyniká v oblasti mezilidských vztahů, komunikace a vedení lidí. Tyto schopnosti uplatňuje především ve společném podnikání. Spojuje je vášeň pro pomoc lidem. Sébastien pochází z kouzelného tropického ostrova Réunion, kde spolu nyní oba šťastně žijí.

Zdroj informací: nakladatelství Barrister & Principal


Nakladatelství Barrister & Principal vydává původní i překladovou prózu a poezii včetně dětské literatury, knihy z dějin a teorie umění, z českých a světových dějin, náboženství a teologie, psychologie, sociologie, politologie a politiky, médií, filozofie, ekonomiky, literární vědy, dále jazykové příručky, obrazové publikace a průvodce se zaměřením na výtvarné umění a architekturu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKlíč ke vztahu
Partnerská příručka pro ni i pro něho

Novotná, Lucie – Sery, Sébastien

Lukáš a syn, 2019

Napsat komentář