Fantasy romance ze dvou světů

aglajina-zem
V knize Aglajina zem se prolínají dva světy – svět na Zemi a svět ve vzdálené Aglajině zemi. Tato romantická fantasy vás zavede společně s hlavní hrdinkou Melindou do obou prostředí. Dokáže Melinda, která doposud žila poklidně na Zemi, odolat nástrahám osudu a znovu se setkat se svou láskou?

Aglajině zemi – panensky čisté planetě, kde lidé žijí v harmonii a míru – hrozí návrat do temných časů naplněných strachem a utrpením. Náhle totiž umírá její Ochránkyně, čarodějka Diviena. Těsně před svou smrtí se, sžírána obrovským pocitem viny, odhodlá k riskantnímu činu, jenž by nakonec mohl obyvatele Aglajiny země zachránit.
Na Zemi, planetě velmi vzdálené od Aglaji, vede obyčejný život téměř třicetiletá Melinda. Pracuje v knihkupectví, volný čas tráví s kamarádkou Viktorií a bydlí sama se svou mourovatou kočkou. Touží po lásce, ale žádný vztah jí nevydrží moc dlouho. Netuší, že to má svůj důvod.
Když jí do života vstoupí Adam, vše se obrátí vzhůru nohama. Melinda se konečně šťastně zamiluje a je přesvědčená, že Adam je ten pravý. Vzápětí ho ale ztrácí. Pro to, aby se znovu setkali, je Melinda ochotna uvěřit čemukoli a jít kamkoli.
Cesta za milovaným mužem ji zavede do Aglajiny země. Tak, jak svým zoufalým činem předurčila Diviena…

Aglajina zem

Autorka: Petra Variant

Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Formát: 148×210 mm
ISBN: 978-80-88298-59-5
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Aglajina zem vydalo Nakladatelství Klika

Ukázka z knihy

Až k lesu jsme skutečně nepotkaly ani živáčka.
Chyběly mi k němu tak dva nebo tři kroky, ale něco mě zarazilo. Někdo (nebo něco) tam byl a chystal se vyjít ze stínů stromů.
Zírala jsem před sebe se zatajeným dechem, nebyla schopná udělat ani krok a vůbec jsem nechápala proč. Neměla bych číst tolik fantasy knížek – pak bych snad takhle neblbla.
Někdo se šel prostě projít stejně jako já, o nic přece nejde, přesvědčovala jsem se, ale nepomáhalo to.
A vtom se objevil v celé své kráse (a to doslova – myslím, že jsem nikdy hezčího chlapa neviděla) a já jen vytřeštila oči a najednou zjistila, že zírám do krásného letního nebe téměř bez mráčku.

Prohlédněte si celou ukázku

Petra Variant

Petra Variant (*1976), vlastním jménem Petra Benešová, je spisovatelka z Českých Budějovic.  Dosud vydala dvě knihy – Aglajinu zem a Když ptáčka lapají. Sama o sobě říká: „Fantazie mě provází už od dětství. Příběhy jsem si vymýšlela třeba před spaním. V létě jsem měla kousek od babiččiny chalupy „svůj psací strom“, kde jsem uprostřed přírody, nikým nerušena, psala. Co ještě miluji? Svou rodinu, zvířata a to hlavně kočky, přírodu, klid a v neposlední řadě tanec, který je v podstatě také součástí fantazie.“

Zdroj: petravariant.cz


Klika logo

Když jako začínající spisovatelka vydala Věra Nosková svou první knihu, zjistila, že ačkoli autor odvede na knize největší objem práce, procenta ze zisku mu náleží více než skromná. Založila si proto vlastní vydavatelství. Pod jeho záštitou se vydával i měsíčník a knihy autorů sdružených v Klubu českých skeptiků Sisyfos. V současnosti kromě knih Věry Noskové vydává i knihy ze dvou edic, Kenyho VOLEJ (edice vodáckých publikací a knih) a edice Otevřeno, ve které vycházejí knihy externích autorů. Rodinné nakladatelství Klika sídlí v soukromém bytě a nemá žádné zaměstnance, pouze externí spolupracovníky.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAglajina zem

Variant, Petra

Nakladatelství Věra Nosková – Klika, 2019

Napsat komentář