Jak zvýšit vlastní produktivitu

Moderni time management
Kevin Kruse založil první společnost ve 22 letech. Po roce tvrdé práce skončil v dluzích, ale pak objevil moc „nadšeného vedení“ a způsob, jak dostat své minuty pod kontrolu. Rozhodl se s návodem na zvýšení produktivity a dosažení většího úspěchu podělit s celým světem.

Co kdyby vám jen pár nových návyků pomohlo výrazně zlepšit využití vašeho času? Jak můžete až desetinásobně zvýšit svou produktivitu práce? Naučte se jednoduché triky, díky kterým získáte mnohem více času pro sebe a svou rodinu. Autor provedl průzkum mezi více než dvěma sty úspěšnými podnikateli, miliardáři, olympijskými sportovci a úspěšnými studenty a dospěl k pozoruhodným závěrům, jak tito lidé pracují se svým časem. Tajemství jejich vysoké produktivity najdete v této knize!

Ukázka z knihy

Pokud jste jako většina lidí, kteří chtějí zlepšit svůj time management, pak pravděpodobně sháníte nejrůznější tipy, nástroje a systémy, které vám zvýší produktivitu a přidají k vašemu týdnu další hodiny.
Ale ta nejdůležitější věc u času a produktivity není nějaká taktika nebo trik – je to změna přístupu. (str. 15)

Doporučujeme

Pokud hledáte další návody, které vám pomohou v osobním rozvoji a kariéře, zkuste následující tituly.

zobrazit info o knize   zobrazit info o knize   zobrazit info o knize

Moderní time management

Zdvojnásobte svou produktivitu, aniž byste se cítili přepracovaní
Autor: Kevin Kruse

Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Formát: 144×207 mm
ISBN: 978-80-271-2452-7
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Moderní time management vydalo nakladatelství Grada. A nezapomeňte si přečíst ukázku.

O autorovi

Kevin Kruse je autorem bestsellerů vydaných v nakladatelství New York Times, přispěvatelem do časopisu Forbes, úvodním řečníkem a zakladatelem několika společností s obratem ve výši mnoha milionů dolarů.


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeModerní time management
Zdvojnásobte svou produktivitu, aniž byste se cítili přepracovaní

Kruse, Kevin

Grada, 2019

Napsat komentář