Jak dostat od života, co chcete

Strucny manual uspesneho lenocha
Splňte si své sny a staňte se tím, kým chcete být. Že nevíte jak na to? Díky knižnímu manuálu se seznámíte s nápady a taktikami, jak se nevzdat svých idejí a dotáhnout své cíle do konce.

Jak poznat, co je v životě důležité? Jak poznat, co z toho je důležité právě pro vás? A jak si za tím důležitým jít tak, abyste se nenechali v půli odradit? V této knize najdete nápady, taktiky a ideje, které vám pomohou poznat váš potenciál, splnit si sny a stát se tím, kým chcete být. A přitom se nemusíte nadřít víc, než je opravdu nutné. Splnit si svoje životní sny není tak složité, jak se na první pohled zdá. Stačí neztrácet motivaci, být důsledný a dodržovat pár pravidel.

Ukázka z knihy

Kromě denních cílů potřebujete k dosažení představy o sobě plnit také dlouhodobé cíle. Dlouhodobé cíle jsou takové cíle, jež musí být splněny k určitému datu a jejichž podstatou není denní rutina (jako u správných zvyků).
Budoucí scénárista si jako dlouhodobé cíle může stanovit například účast na workshopu příští měsíc, odevzdání prvního draftu scénáře za půl roku nebo závazek, že v červnu pozve na kávu zkušeného scénáristu a požádá ho o radu, co dělat na začátku. (str. 59)

Stručný manuál úspěšného lenocha

Jak dostat od života, co chcete
Autor: Jan Hebnar

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 144×207 mm
ISBN: 978-80-271-2228-8
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Stručný manuál úspěšného lenocha vydalo nakladatelství Grada.

O autorovi

Jan Hebnar vystudoval tři vysoké školy, má státnice ze tří jazyků včetně extrémně obtížné čínštiny a za sebou úspěšnou kariéru v diplomacii a managementu, včetně založení několika úspěšných firem. A to všechno při úplně průměrném IQ a s trojkou z matematiky na gymplu (a z češtiny i z fyziky…)


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStručný manuál úspěšného lenocha
Jak dostat od života, co chcete

Hebnar, Jan

Grada, 2019

Napsat komentář