Záhonky a zahrádky ve městě

Pestujeme ve meste_uvodni
Kniha Pěstujeme ve městě přináší užitečné tipy pro každého, kdo si chce vypěstovat zahrádku na balkoně, osadit si předzahrádku nebo zkrátka jen si zkrášlit venkovní prostor.

Bydlíte ve městě a chcete do něj dostat přírodu? Chcete poznat svoje sousedy, potkávat se s nimi nejen na ulici a postrádáte příjemný venkovní obytný prostor? Pak pro vás máme praktickou knížku, která vás provede teorií i praxí zakládání sousedských záhonků nebo i celých komunitních zahrad. Záhonky i zahrady mohou vzkvétat i ve městě, stačí vědět, jak na to. A je jedno, jestli vyrostou na veřejném prostranství, ve vnitroblocích, u školy nebo třeba na střeše, tipy máme pro všechny.

 

Pěstujeme ve městě

Zelené balkony, sousedské záhonky a komunitní zahrady
Autorky: Lucie Matoušková Lankašová, Radka Pokorná, Anna Černá, Anita Blahušová, Soňa Valčíková

Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Formát: 172×240 mm
ISBN: 978-80-88244-01-1
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Pěstujeme ve městě vydalo nakladatelství Smart Press.

 

Ukázky z knihy

Pestujeme ve meste_ukazka1Pestujeme ve meste_ukazka2

 

Autorský tým Kokoza

V knize Pěstujeme ve městě se o své zkušenosti dělí autoři ze spolku Kokozy. KOKOZA, o. p. s. se profiluje jako společensky prospěšný podnik. Mezi lidmi, firmami a dalšími organizacemi propaguje kompostování a pěstování ve městě. Inspiruje a motivuje k využívání kompostovacích technologií vhodných do města, k pěstování pro svoji spotřebu a pro radost. Pro zviditelnění těchto témat vytváří prostor pro spolupráci s aktivními lidmi, firmami a veřejnou správou.

Informace byly čerpány ze stránek Kokozy.


Martina Boledovičová založila společnost Smart Press s.r.o. po dlouholetém působení na českém knižním trhu (Grada Publishing, Mladá fronta) a po studijním pobytu v USA a Německu. „Jde nám o férovou dlouhodobou spolupráci a vytváření trvalých hodnot – úspěšných knižních titulů. Nabízíme však též přidanou hodnotu – vědět víc.“

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePěstujeme ve městě
Zelené balkony, sousedské záhonky a komunitní zahrady

Matoušková Lankašová, Lucie - Pokorná, Radka - Černá, Anna - Blahušová, Anita - Valčíková, Soňa

Smart Press, 2019

Napsat komentář