Udělejte ze svých dětí čtenáře!

Chci cist jako tata s mamou
Hana Havlínová přináší zajímavou knihu, s jejíž pomocí mohou rodiče přivést potomky ke čtení zábavným a jednoduchým způsobem. Kromě jiného budou děti zároveň rozvíjet svou slovní zásobu, fantazii i znalost písmen.

Předčítejte dětem, vyprávějte si společně příběhy, hrajte si a objevujte zajímavé texty všude kolem sebe! Zkušená autorka nabízí všem rodičům, ale i učitelům jednoduché hry a aktivity, které mladším dětem usnadní vstup do čtenářského světa a zdokonalí jejich čtenářské dovednosti. Co kniha dětem přináší?

  • Obohacení slovní zásoby,
  • rozvoj aktivního naslouchání a představivosti,
  • procvičení znalosti písmen,
  • inspiraci pro tvorbu vlastních textů.

 

Chci číst jako táta s mámou

Jak se stát čtenářem
Autorka: Hana Havlínová

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 145×207 mm
ISBN: 978-80-271-0743-8
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Chci číst jako táta s mámou vydalo nakladatelství Grada v edici Pro rodiče.

 

Ukázka z knihy

Řeč a slovní zásoba
Řeč je specificky lidská vlastnost a její úroveň ovlivňuje kvalitu myšlení. Je prostředkem k dorozumívání, k vyjadřování myšlenek, přání a pocitů. Významný faktor pro rozvíjení dětské řeči představuje stimulace prostředím obklopujícím dítě. Nejdůležitější úlohu v procesu osvojování řeči zastávají rodiče, jsou pro dítě velkým vzorem. Dítě podle rodičů opakuje slova a celé věty, které později začíná samo používat, často napodobuje i výslovnost rodičů, napodobuje komunikační zvyky rodičů, učí se, co je v určité situaci vhodné a co ne.

Přečtěte si celou ukázku.

 

Edice Pro rodiče

V edici Pro rodiče nakladatelství Grada vyšlo mnoho užitečných příruček usnadňujících nejen výchovu a rozvoj dětí, např. Péče o novorozence a kojenceJak rozvíjet pohyb, emoce a smyslyJak na strach a úzkost v těhotenství, Vývoj batoleteKuchařka pro rodiče malých dětí aj.


Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeChci číst jako táta s mámou
Jak se stát čtenářem

Havlínová, Hana

Grada, 2019

Napsat komentář