Zasoutěžte si o návrat na ostrov Lewis

ochranim-te-audiokniha-perex
Niamh Macfarlaneové, spolumajitelce luxusní značky Ranish Tweed, se během služební cesty do Paříže zhroutí svět. Rozhodne se proto vrátit domů na ostrov Lewis, kde bude moci nejen truchlit, ale také trochu zapátrat v manželově minulosti.

Vražedný útok v Paříži

Manželé Niamh a Ruairidh Macfarlaneovi vlastní hebridskou luxusní oděvní značku Ranish Tweed. Když se společně vypraví na služební cestu do Paříže, Niamh se dozví o manželově poměru s ruskou módní návrhářkou a vzápětí se stane svědkem toho, jak Ruairidh i s milenkou zahyne při výbuchu bomby.

Zatímco se pařížští policisté i jejich skotští kolegové pouštějí do pátrání, vdova v žalu odjíždí domů na ostrov Lewis. Ve známém prostředí se probírá vzpomínkami na své manželství a snaží se odhalit, kdo by mohl stát o Ruairidhovu smrt. Francouzská policie mezitím vyloučí možnost teroristického útoku a vysílá na ostrovy Vnějších Hebrid vyšetřovatelku Sylvii Braqueovou, aby vyslechla hlavní podezřelé z vraždy.

 

Ochráním tě

Autor: Peter May

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpreti: Jiří Dvořák, Lenka Zbranková
Překlad: Filip Drlík
Délka: 13 hodin 3 minuty
Vydáno: 3/2019

Přečtěte si více o audioknize Ochráním tě, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

O autorovi

Peter May_One Hot BookPeter May (*1951) pochází z Glasgow, ale nyní žije ve Francii. Původně se živil jako novinář a byl úspěšným televizním scenáristou, v současné době se věnuje psaní. Celosvětové renomé získal šestidílnou sérií čínských thrillerů, která u nás začala vycházet roku 2015 a čtyři její díly jsou již k dostání i jako audioknihy. Ve zvukové i tištěné verzi je dostupná také trilogie z ostrova Lewis zahrnující tituly Skála, Muž z ostrova Lewis a Šachové figurky. Mezi další populární autorovy série patří rovněž řada Akta Enzo a oblibu si v zahraničí získaly též spisovatelovy samostatné romány jako Ostrov Entry nebo Runaway. V češtině vydává knihy Petera Maye nakladatelství Host.
(Zdroj informací a fotografie: vydavatelství OneHotBook)

 

Vyhrajte audioknihu Ochráním tě

Vzhledem k tomu, že se jen pár okamžiků před manželovou smrtí dozvěděla Niamh Macfarlaneová o jeho nevěře, padne po jeho smrti logicky první podezření na ni. Zřejmě však není jediná, kdo by mohl usilovat o Ruairidhovu smrt. Zatímco Niamh se probírá minulostí, vyšetřovatelka Sylvia Braqueová hledá stopy v přítomnosti, ale podaří se jim dopátrat ke skutečnému vrahovi? To si poslechněte v audio verzi nového thrilleru Petera Maye, který vyšel současně také v tištěné podobě v nakladatelství Host.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Ochráním tě, kterou si stáhne z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Ochráním tě
probíhá od 28. března do 10. dubna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Ochráním tě

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOchráním tě
Audiokniha

May, Peter

OneHotBook, 2019

Zasoutěžte si o návrat na ostrov Lewis - DISKUZE

Počet reakcí: 24
  1. hannah1112 hannah1112 napsal:

    Dobrý den, dnes jsem dostala knížku Zlatá klec. Díky.

  2. kistka napsal:

    Právě mi dorazila výhra – knížka Hřídel. Moc děkuji.

  3. cert napsal:

    Krásný den už to bude skoro měsíc a ještě mi nepřišla kniha Kaštánek.S úctou Bárta

  4. ala12 napsal:

    Děkuji za výhru z 10.5.- kniha Mami, típni to! došla dnes.

    Stále ještě očekávám výhru z 8.4. – knihu Synové a vojáci.
    /Její zaslání urgováno již 3. 5./

  5. dohamar napsal:

    Dobrý den, právě jsem dostala nádhernou knihu: Letecké katastrofy…Děkuji za krásnou výhru Marta Dohnalová

  6. ala12 napsal:

    Dne 8.4.jsem vyhrála knihu Synové a vojáci.Zatím však nedošla.

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Dubnové výhry s AM (tedy všemi nakladateli patřícími pod Albatros media) odešlou až kolem půlky května (vždy následující měsíc po soutěži). Protože příští víkend bude v Praze veletrh Svět knihy, je možné, že dojde ke zpoždění odeslání… O svoji výhru nepřijdete.

  7. taitauri napsal:

    Dobrý den.Děkuji za výhru,ale bohužel jsem nestihl vyzvednout.Mají na poště krátkou lhůtu pro vyzvednutí,a kniha je již bohužel na cestě zpět odesílateli.

  8. humhejova napsal:

    Dobrý den , také jsem vyhrála a nemohu svou výhru najít.
    Prosím podívejte se z kterého dne je vyhlášení soutěže.
    Moc děkuji.
    vhumhejova@seznam.cz

  9. mikewin mikewin napsal:

    Dobrý den, asi audiolibrix nefunguje, pořád NIC.

  10. tetina napsal:

    Děkuji za knihu Sloni žijí do sta let, právě byla v pořádku doručena.

  11. Fanda82 napsal:

    Děkuji za knihu Clona, již čtu.

  12. hanusl napsal:

    Děkuji za zaslání výhry Knihožrouti. Kniha potěšila.

  13. mikewin mikewin napsal:

    S potěšením zjišťuji, že jsem vyhrálk stažení této knížky. Přijde mi něco do mailu ? Zatím nic nedošlo. Děkuji za informaci.
    Mike

Napsat komentář