Doručení knih do Vánoc aneb poslední letošní aukce

balik
Začal advent, do Štědrého dne nám tedy zbývají necelé čtyři týdny. Máte v aukci vyhlédnutou knihu, která by byla ideálním dárkem pod stromečkem, a nevíte, jestli dorazí včas? Čtěte dále!

Vánoce jsou sice nazývány svátky klidu a míru, ovšem skutečnost bývá jiná. S koncem roku se blíží nejrůznější uzávěrky, je třeba dokončit projekty, děti mají ve školách a školkách vánoční vystoupení, do toho se mnozí snaží stihnout nákupy dárků, předvánoční úklid a mnoho dalšího. Místo klidu a pohody velká část lidí prožívá stres.

Protože je shonu a stresu až příliš, nechceme vám přidělávat další vrásky na čele obavami, zda vám vydražené knihy přijdou domů ještě před Štědrým dnem. Proto jsme tu s informacemi ohledně prosincových aukcí.

Letošní aukce poběží až do 16. prosince tak, jak jste zvyklí. Tentýž den rozešleme poslední podklady k platbě. Všechny balíčky, které budou uhrazeny do 18. prosince (tedy bude-li částka za ně do tohoto termínu připsána na náš účet), budou následující den, tedy 19. prosince odeslány. Pošta se zaručila, že balíčky podané nejpozději k datu 20. 12. doručí do Štědrého dne.  Zásilkovna zaručuje dodání u zásilek podaných nejpozději v úterý 19. prosince. Pokud tedy chcete balík odeslat na pobočku Zásilkovny, dejte mi vědět, aby případné platby proběhly včas.

Možnost osobního odběru bude letos ukončena 19. prosince. Hned od 2. ledna 2024 si už ale zase můžete vydražené knihy vyzvednout po předchozí domluvě osobně.

Aukce knih poběží i přes vánoční svátky. Nebudete-li u počítače, můžete si nastavit automatické přihazování, aby vám vyhlédnutá kniha neutekla. Informace k vydraženým knihám vám však zašleme až po Novém roce. Stejně tak knihy uhrazené později než 18. prosince a zasílané prostřednictvím Zásilkovny nebo 19. prosince Českou poštou budou odeslány až po Novém roce.

Přejeme příjemné prožití zbytku adventu.

Doporučení:
Share

Napsat komentář