Zahrajte si o život na hranici zlověstného Hvozdu

ve-stinu-hvozdu-perex
Údolí, ve kterém žije Agnieszka a její lid, je na první pohled malebné a klidné, ale na jeho hranici číhají temné síly. Čaroděj Drak před nimi může vesničany ochránit, jenže odměna, kterou za to požaduje, je hrozivá. Koho si vybere tentokrát?

Sloužit u Draka, nebo propadnout Hvozdu?

Agnieszka miluje své domovské údolí, klidnou vesnici, lesy a průzračnou řeku. Ale na hranici stojí zlověstný Hvozd plný zlomyslné moci, jehož stín tíživě padá na její život.

Aby zlé síly zůstaly v Hvozdu, spoléhají Agniežčini lidé na chladného a vypočítavého čaroděje známého pod jménem Drak. Ten však za svou pomoc vyžaduje hrozivou cenu: každých deset let mu musí jít sloužit jedna mladá žena, což je osud téměř stejně hrozný, jako kdyby propadla Hvozdu.

Další volba se rychle blíží a Agnieszka má strach. Každý ví, že tentokrát si Drak vezme Kasiu – krásnou, hodnou, statečnou Kasiu, Agniežčinu nejdražší přítelkyni, která je vším, čím Agnieszka není. A neexistuje způsob, jak ji zachránit. Ale když Drak konečně přijde, překvapivě si vybere někoho jiného.

 

Ve stínu Hvozdu

Autorka: Naomi Noviková

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Milan Žáček
Počet stran: 488
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2019
ISBN: 978-80-7577-701-0

Přečtěte si více o knize Ve stínu Hvozdu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorce

Naomi Noviková (nar. 1973) vyrůstala v New Yorku v přistěhovalecké polsko-litevské rodině. Vystudovala anglickou literaturu na Brownově univerzitě a po následném studiu informačních technologií na Columbijské univerzitě pracovala na počítačové hře Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide. Po návratu do New Yorku se pustila do psaní románů. Její první kniha Drak Jeho Veličenstva (2006, česky Argo 2007) je součástí devítidílné série Temerarie. Za román Ve stínu Hvozdu (2015) obdržela cenu Nebula.
(Zdroj informací: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Ve stínu Hvozdu

Agniežčini lidé žijí v překrásném údolí, kterým protéká průzračná řeka a vítr ševelí ve větvích zelenajících se stromů. Tuto zdánlivou idylku kazí zlověstná a plíživá hrozba v podobě Hvozdu a jeho temných sil. Existuje jen jediná možnost, jak je udržet na uzdě, jenže obyvatelé vesnice za tuto ochranu musí krutě platit. Tentokrát se zdá, že los padl na Agniežčinu kamarádku Kasiu, ale čaroděj svým výběrem nakonec všechny překvapí. Začtěte se do napínavého fantasy příběhu Naomi Novikové, za který dokonce obdržela cenu Nebula.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Ve stínu Hvozdu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ve stínu Hvozdu
probíhá od 14. do 27. března 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy knihy Ve stínu Hvozdu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVe stínu Hvozdu

Noviková, Naomi

Host, 2019

Zahrajte si o život na hranici zlověstného Hvozdu - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, výhra „Ve stínu Hvozdu“ v pořádku dorazila. Mockrát děkuji.

Napsat komentář