Jak na dětský mozek

Detsky mozek vysvetleny rodicum
Jste rodiče malých dětí a kladete si otázku, co vaši potomci opravdu potřebují? Odpovědi naleznete v příručce, která pracuje s fakty z oboru neurovědy a pomůže vám rozvinout potenciál a emoční rovnováhu dětí.

Během prvních let života má dětský mozek takový potenciál, který už nikdy nebude mít. Neuropsycholog Álvaro Bilbao, který je sám trojnásobným otcem, přibližuje rodičům vnitřní svět jejich dětí, aby je mohli vychovávat skrze pochopení jejich skutečných potřeb. Kniha je hodnotným a praktickým návodem, který vyvrací pověry a jasně předkládá znalosti, jež nám nabízejí neurovědy, aby všichni rodiče mohli pomoci svým dětem rozvinout jejich rozumový potenciál a dosáhnout maximální emoční rovnováhy. Hluboká, fascinující a srdečná kniha, která vás dojme a pomůže vám pochopit, co vaše děti skutečně potřebují.

Ukázka z knihy

Jak vidíte, nástroje se neustále vyvíjejí a jejich přínos spočívá v tom, že umožňují další lidský rozvoj a usnadňují obtížné věci. Lidé používají nástroje při různých pracích a profesích, ať už je to kladivo a hřebíky, mop na mytí podlahy a kbelík, rukavice a skalpel, tabule a křída nebo monitor a klávesnice. Při výchově dětí však rodiče mají k dispozici jen málo nástrojů. Existují různé typy nástrojů na ochranu a přepravu malých dětí a pro základní péči o ně, jako například kočárky, autosedačky, houpací lehátka, kojenecké lahve, bryndáčky, dudlíky, plenky či krémy.

Dětský mozek vysvětlený rodičům

Autor: Álvaro Bilbao
Přeložila: Jana Bílková

Počet stran: 256
Vazba: brožovaná
Formát: 126×200 mm
ISBN: 978-80-8111-476-2
Doporučená cena: 299 Kč

 

 

Knihu Dětský mozek vysvětlený rodičům vydalo nakladatelství Noxi.


Vydavatelství NOXI působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje, čemuž přizpůsobilo i webové stránky. Nakladatelství se zaměřuje hlavně na knihy o zdraví – zdravém životním stylu, receptech – kuchařky, smoothie, detox, ale také na self help a duchovní tematiku pro klid duše a v neposlední řadě také na beletrii. S rokem 2015 po deseti letech vyměnilo staré logo za nové, aby více propojilo logo s jeho významem, že knížky se čtou hlavně v noci.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDětský mozek vysvětlený rodičům

Bilbao, Álvaro

Noxi, 2018

Napsat komentář