Kosmonauti na pokraji smrti jako audiokniha

Kosmonauti na pokraji smrti audiokniha_uvodni
Poslechněte si skutečné příběhy o nevšedních kosmických událostech, které někdy skončily šťastně, jindy ne. Budete napjatě a se zatajeným dechem naslouchat každému slovu Jiřího Schwarze.

Skutečné příběhy kosmických letů jsou napínavější než sci-fi thrillery! Od Gagarinova letu se stali kosmonauti nefalšovanými hrdiny doby, ovšem málokdo domýšlel rizika, která podstupují – dokud se neobjevily zprávy o mimořádných potížích během jejich výprav, což obě velmoci studené války nerady přiznávaly. Tito lidé vstupovali na půdu naprosto neprozkoumanou, stávali se doslova pokusnými králíky. Autor odkrývá chvíle, kdy kosmonautům hrozilo smrtelné nebezpečí, a oni ho ohromným úsilím a improvizací zvládli, ale i tragédie, kterým se nedalo zabránit.

 

Kosmonauti na pokraji smrti (audiokniha)

Autor: Karel Pacner
Čte: Jiří Schwarz

Stopáž: 21 hodin, 10 minut
Vazba: CD
Formát: 125×140 mm
EAN: 8594050426030
Doporučená cena: 399 Kč

Audioknihu Kosmonauti na pokraji smrti vydalo nakladatelství Plus.

 

Karel Pacner

Karel-PacnerPo absolvování Vysoké školy ekonomické nastoupil Karel Pacner v roce 1959 do redakce Mladé fronty, kde pracoval až do odchodu do důchodu v roce 2001. Věnuje se popularizaci vědy, zvláště kosmonautiky – v létě 1969 byl jedním ze dvou Čechů, kteří byli osobně přítomni u vypuštění Apolla 11 k Měsíci na mysu Canaveral. Od roku 1990 se rovněž věnuje moderním dějinám a historii špionáže. Napsal přes 50 knih, například Češi v kosmuOsudové okamžiky ČeskoslovenskaOsudové okamžiky XX. stoletíDoteky dějinGéniové XX. stoletíŽivot novinářeNeobyčejné okamžiky historieTajný závod o Měsíc a další. Dostal několik cen za popularizaci vědy i za knižní tvorbu. Přečtěte si také náš článek o knižní podobě Kosmonautů na pokraji smrti.

Zdroj informací a fotografie: společnost Albatros Media


Nakladatelství Plus obohacuje portfolio společnosti Albatros Media a.s. o literaturu pro dospělé. Jeho ediční plán se zaměřuje na kvalitní mainstreamovou literaturu všemožných žánrů – od lehčích, čtivých románků či humoristického čtení přes závažnější psychologické či společenské romány, hororové či sci-fi povídky po historické romány –, se zvláštním důrazem na angloamerickou a českou prózu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKosmonauti na pokraji smrti (audiokniha)

Pacner, Karel

Plus, 2019

Napsat komentář