Zahrajte si o následky ne zcela nevinné hry

hra-na-lhare-audiokniha-perex
Hra na lháře se sice zdála zpočátku jako nevinná zábava čtyř dospívajících dívek, ovšem brzy se ukázalo, že se neobejde bez následků. Před lety byly všechny vyloučeny ze školy a ani po sedmnácti letech není zřejmě vše zapomenuto.

Smyšlené historky se skutečnými následky

Hra na lháře má celkem jednoduchá pravidla:

1. Vyslov lež!

2. Na svém výmyslu trvej!

3. Nenech se načapat!

Isa a její kamarádky spolu kdysi v internátní škole hrávaly hru na lháře: spolužačkám, učitelkám a vlastně kdekomu vykládaly smyšlené historky. Jejich zábava se ale neodešla bez následků, a tak čtveřici nakonec vyloučili ze školy.

Po téměř dvou desetiletích se tyto nerozlučné přítelkyně setkávají znova. Kate, poslední ze čtveřice totiž rozesílá textovku, ve které stojí pouze dvě slova: „Potřebuju tě!“ Roky lhaní si vyžádaly svou daň a teď je třeba uvést věci na pravou míru – hra na lháře má totiž ještě dvě další pravidla:

4. Nikdy si nelžeme navzájem!

5. Poznej, kdy s lhaním přestat!

V chladném červnovém ránu se na anglickém pobřeží prochází kdosi z místních lidí se psem. Zvíře vyhrabe věc, kterou jeho paní zpočátku považuje za trouchnivou větev, po chvíli ale zjistí, že se jedná o cosi podstatně zlověstnějšího…

 

Hra na lháře

Autorka: Ruth Ware

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Magdalena Tkačíková
Překlad: Věra Klásková
Délka: 14 hodin 31 minut
Vydáno: 1/2019

Přečtěte si více o audioknize Hra na lháře, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorce

Ruth Ware vyrostla v Lewes, v Sussexu, na jižním pobřeží Anglie. Po ukončení studií na Manchester University se usadila v Paříži a poté se přestěhovala do Severního Londýna. Pracovala jako servírka, prodavačka knih, učitelka angličtiny a tisková mluvčí. Je vdaná a má dvě děti. Všude kolem černý les je jejím prvním thrillerem, který si ihned po svém vydání získal velikou oblibu čtenářů a dostal se mezi nejúspěšnější debuty v tomto žánru.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Hra na lháře

Hra na lháře měla jasná pravidla, ovšem ani tak se neobešla bez následků. Fatima, Thea, Isa a Kate kvůli ní byly dokonce vyloučeny ze školy, ale to není nic proti událostem, ke kterým dojde po sedmnácti letech. Když se znovu sejdou tam, kde vše začalo, musí si každá z nich ujasnit, co je ochotna obětovat pro záchranu sebe i kamarádek a především zjistit, zda všechny dodržely čtvrté pravidlo. Podaří se vám odhalit, kdo lže a kdo mluví pravdu dříve, než příběh skončí? Pojďte to zkusit s audio verzí thrilleru Ruth Ware, kterou namluvila Magdalena Tkačíková.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Hra na lháře vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Hra na lháře
probíhá od 9. do 22. února 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Hra na lháře

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHra na lháře
Audiokniha

Ware, Ruth

Audiotéka.cz, 2019

Zahrajte si o následky ne zcela nevinné hry - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. zurekpetr napsal:

    Vyhraná audiokniha Hra na lháře mi byla elektronicky doručena, děkuji.

    s pozdravem Petr Žurek

Napsat komentář