Únos mladé rockerky

Zdenek Hanka_Ticho nema ozvenu
Thriller Ticho nemá ozvěnu Zdeňka Hanky v sobě spojuje témata únosu dětí a rizik internetové komunikace. Napínavý příběh vás nenechá vydechnout a navíc vás přiměje zamyslet se…

Jill zbožňuje hudbu a neumí si představit, že by se někdy živila něčím jiným. Proti vůli otce tráví čas s mladou rockovou kapelou, ale zároveň chce překvapit rodiče tím, že získá titul v oboru, který ji baví. Proto před nimi utají přihlášku ke studiu a nevědomky tím zamete stopy ke svým únoscům.

 

Ticho nemá ozvěnu

Autor: Zdeněk Hanka

Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7543-856-0
Doporučená cena: 289 Kč

Knihu Ticho nemá ozvěnu vydalo nakladatelství Alpress v edici Klokan.

 

Ukázka z knihy

„Co to má znamenat?“ Otec stál v předsíni a nic nepomohlo, že se snažila odemykat potichu a pomalu. Jen otevřela dveře, rozsvítilo se naplno a on byl přímo proti ní. „Ptám se tě, co to má znamenat, Jill! Víš, kolik je hodin? Co si vlastně myslíš? Tímto způsobem chceš odmaturovat? Je tři čtvrtě na jednu, Jillian! Tři čtvrtě na jednu, my tady šílíme strachem a naše umělkyně se někde toulá s nějakou pochybnou kapelou!“
„Táto, to neříkej…“
„… cože? Co nemám říkat? Ty jsi snad nebyla někde na nějakém třeštění s těma klukama?“
„Volala jsem, ale vy jste měli obsazeno a pak už jsem vás nechtěla budit. Rovnou jsme jeli domů.“
„A když už obsazeno nebylo, proč jsi nebrala telefon? Řekni proč?“ Jill se neodvažovala přiznat, že Teddy a Sean usnuli a ona stáhla telefon, protože byla ráda, že oba dva spí. (str. 1)

Přečtěte si celou ukázku.

 

Zdeněk Hanka

Zdeněk Hanka, vlastním jménem Zdeněk Šťastný, se narodil 20. ledna 1956 v Uherském Hradišti. Vystudoval medicínu na Fakultě dětského lékařství Univerzity Karlovy v Praze. Po studiích působil jako dětský lékař v Kadani. Literárně na sebe upozornil roku 1989 sbírkou povídek z lékařského prostředí Lék pod kůží. V té době vznikl jeho pseudonym Zdeněk Hanka. Je autorem knih Kavárna (2009), Hedvábný řetěz (2010), Platina (2010), Severně od šedesáté páté (2013), Dopis do ticha (2016), Střípek malachitu (2017) aj. Věnuje se i tvorbě pro děti, např. v knize Hry a hrátky se zvířátky.

Informace byly čerpány z autorových stránek.

Přečtěte si také autorovu povídku v naší rubrice Čtení ke kávě, rozhovor s autorem, reportáž či článek o některých jeho knížkách.


Nakladatelství Alpress vzniklo v roce 1993 ve Frýdku-Místku. Od té doby se vyprofilovalo do podoby jedné z nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem působících na českém knižním trhu. Po skromných začátcích, kdy produkce čítala několik autorů, vydává nakladatelství Alpress každý rok téměř 150 titulů a počtem ročně vydaných knih se řadí mezi největší česká nakladatelství.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTicho nemá ozvěnu

Hanka, Zdeněk

Alpress, 2018

Napsat komentář