Vzhůru do Temného hvozdu!

Mahanenko_Tajemstvi temneho hvozdu_uvodni
Populární LitRPG Cesta šamana se dočkalo třetího pokračování s podtitulem Tajemství temného hvozdu. Nutnost (nejen) pro všechny vášnivé hráče MMORPG!

Je šaman pouhou figurkou ve hře mocných? Na to má Mahan důraznou odpověď!
Barliona. Virtuální svět narvaný k prasknutí monstry, bitvami a samozřejmě hráči. Hvězda Mahana, hackera odsouzeného k tomu, aby si v Barlioně odpykával svůj trest, mezi nimi rychle stoupá. Po převratu v herním systému se barlionské klany předhánějí v tom, kdo si urve větší kus moci a kdo přejde na stranu nového císařství. Mahan je rázem středem pozornosti, o to víc, když ho Korporace, která hru provozuje, pevně spojí s celým novým rozsáhlým scénářem, na jehož pokoření si brousí zuby všichni špičkoví hráči serveru. Na výpravu do Temného hvozdu je potřeba silný tým, ale v něm si nejdřív Mahan musí vybojovat patřičný respekt a právo velet. Jinak totiž hrozí, že jeho instinktům šamana nikdo nebude věřit – a že místo odhalování tajemství skončí největší hrdinové Malabaru jen jako upíří večeře…
Nakladatelství FANTOM Print přináší třetí knihu ze série Cesta šamana, jednoho z nejlépe hodnocených LitRPG současnosti. Sledujte Mahanovo získávání dovedností, odkrývání tajemství Barliony a hlavně tu největší záhadu: kdo a proč nechal Mahana do virtuálního světa zavřít?

 

Tajemství Temného hvozdu

Cesta šamana 3
Autor: Vasilij Mahaněnko
Přeložil: Martin Kapalka

Počet stran: 352
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7594-012-4
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Tajemství Temného hvozdu vydalo nakladatelství Fantom Print.

 

Ukázka z knihy

„Mahane, čekají nás ještě nějaká další překvapení, nebo už nám k tomu něco řekneš?“ Anastariina jednoduchá otázka zazněla v okolním tichu jako hrom a všechny kolem probrala z úžasu. Svět okolo nás pohltil jásot a křik. Hráči na vlastní oči spatřili draka, přečetli si oznámení o možnosti hrát za kartosskou stranu a navíc po dlouhé a náročné bitvě ze sebe potřebovali konečně dostat všechny nastřádané emoce. Všichni najednou. Okolí se otřásalo všemožnými výkřiky jako: „No tohle! Drak!“, „Prý že už vymřeli, ale já ho viděl na vlastní oči!“ a „Kdo to sakra je?“ V okolí bylo tolik hluku, že jsem neslyšel ani sám sebe, natož abych se snažil o nějakou smysluplnou odpověď.
Jen pár hráčů přes hluk uslyšelo zvuk otevíraného portálu. Nedaleko palouku z portálu vyšel nový herold. Ustanovení nového císaře na trůn provází vytvoření celé jeho družiny kromě rádců, kteří se k císaři přidávají na jeho konkrétní přání. Mám dojem, že se celá záležitost zvládne za jeden den. Vývojáři si jistě pro takovou změnu vše dopředu připravili. Rozhlédl jsem se po davu hráčů, který hučel jako úl. Tisha vyvalenýma očima sledovala přicházejícího herolda. Dívka se stále neprobrala z šoku a dosud se jí nepodařilo pochopit, jak se ze dvou jejích nejbližších příbuzných stali vládcové dvou císařství. (str. 5)

 

Vasilij Mahaněnko

Vasilij Mahaněnko se narodil r. 1981 v Severodvinsku. Povoláním projektový manažer se rozhodl zužitkovat své zkušenosti dlouholetého hráče MMORPG a napsat knihu ve zbrusu novém žánru LitRPG. Jeho série Cesta šamana, která má celkem sedm dílů, se v Rusku stala bestsellerem téměř přes noc a brzy se dočkala i anglické verze. Mezi jeho další zájmy patří vesmír, což se promítlo i do zasazení jeho nové série Galaktiona.

Informace byly čerpány ze stránek internetového knihkupectví Kosmas.


Nakladatelství FANTOM Print je jedno z největších českých nakladatelství specializujících se na fantasy, sci-fi a literární adaptace počítačových her.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTajemství Temného hvozdu
Cesta šamana 3

Mahaněnko, Vasilij

Fantom Print, 2018

Napsat komentář