Strašák jménem mozková mrtvice

100 otazek a odpovedi jak se uzdravit po mozkove mrtvici
David Dow v deseti letech prodělal mozkovou mrtvici a lékaři mu nedávali moc šancí na plnohodnotný život. To se ale spletli a David žije aktivní život. Svůj příběh, rady a tipy shrnul v knize, kterou ocení hlavně ti, kteří mají s touto zdravotní příhodou osobní zkušenost.

Když David Dow prodělal masivní mozkovou mrtvici, bylo mu pouhých deset let. Lékaři nevěřili, že by už někdy mohl chodit. Dnes však David nejenom chodí, ale navíc žije aktivní, nezávislý život. Řídí auto, má vztah, cestuje. Ale jeho cesta k uzdravení nebyla jednoduchá, musela za to tvrdě bojovat celá rodina. Pokud jste sáhli po této knize, s největší pravděpodobností jste vy nebo někdo, kdo je vám blízký, prodělali cévní mozkovou příhodu. Možná jste frustrovaní, zmatení a osamělí a nerozumíte všemu, co no vás chrlí lékaři, zdravotní sestry a všemožní odborníci. Autoři Mike a David vám nabízí podrobný návod, jak po této nové cestě, která se před vámi otevřela, postupovat. Kniha je plná rad, tipů, informací a zkušeností, o které se s autory podělili přední experti. Naleznete zde naději a dozvíte se, co všechno je možné. Příběh Davida ve vás probudí novou víru, když to budete nejvíce potřebovat.

Ukázka z knihy

Vaši mozkovou mrtvici mohly způsobit různé zdravotní potíže. Ty vás však nyní vystavují riziku, že proděláte další. Dojde-li následkem první mrtvice k narušení mobility, je pro vás cvičení o to náročnější. Máte-li nižší příjem, může pro vás být obtížnější jíst zdravě a opatřit si potřebnou lékařskou péči. Nyní je však více než kdy jindy důležité, abyste udělali vše, co je ve vašich silách, a optimalizovali svůj zdravotní stav – a to nejen proto, abyste napomohli své rekonvalescenci, ale zároveň zabránili dalším zdravotním komplikacím. (str. 129)

100 otázek a odpovědí, jak se uzdravit po mozkové mrtvici

Rady pro všechny, kteří bojují za své vlastní uzdravení nebo uzdravení někoho blízkého
Autor: David Dow, Mike Dow, Megan Suttonová
Přeložila: Kateřina Němečková

Počet stran: 256
Vazba: brožovaná
Formát: 147×205 mm
ISBN: 978-80-265-0778-9
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu 100 otázek a odpovědí, jak se uzdravit po mozkové mrtvici vydalo nakladatelství BizBooks. A nezapomeňte na ukázku.


Nakladatelství BizBooks přináší čtenářům knihy, které se zabývají aktuálními tématy, novými trendy v oblasti osobního a kariérního růstu, financí, byznysu a úspěchu v podnikání. Tyto knihy jsou zaměřeny především na studenty, manažery, top management společností a lidi s touhou po sebevzdělávání. Nakladatelství je součástí společnosti Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize100 otázek a odpovědí, jak se uzdravit po mozkové mrtvici
Rady pro všechny, kteří bojují za své vlastní uzdravení nebo uzdravení někoho blízkého

Dow, David – Dow, Mike – Suttonová, Megan

BizBooks, 2018

Napsat komentář