Získejte průvodce prehistorickým světem

dinosauri-velka-kniha-perex
Pravěk a především neuvěřitelní tvorové, kteří kdysi obývali naši planetu, fascinují nejen dospělé badatele, ale především děti. Objevte spolu s nimi dávný svět a zjistěte, které druhy se tehdy vyskytovaly a proč na konci období křídy mnozí živočichové vymřeli.

Obři obývají Zemi v dávných časech

Před miliony let obývali naši planetu neuvěřitelní tvorové, dinosauři. Koncem období zvaného křída tajemným způsobem vymřeli. Díky jejich zkamenělým pozůstatkům, které byly objeveny na nejrůznějších místech světa, se o nich dovídáme stále něco nového: jak byli velcí, čím se živili atd. To vše, a ještě spoustu dalších zajímavostí najdeš v této knize.

Kniha vám přiblíží dalekou minulost – druhy, jejich vlastnosti a jednotlivá období i naleziště.

 

Velká kniha: Dinosauři

Dětská encyklopedie pravěkého světa

Vydalo: nakladatelství SUN
Počet stran: 158
Vazba: pevná
Vydáno: 9/2018
ISBN: 978-80-7567-307-7

Přečtěte si více o knize Velká kniha: Dinosauři, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Velká kniha: Dinosauři

Přestože dinosauři obývali Zemi před miliony let, stále o nich nevíme vše. Díky zkamenělinám se badatelé dozvídají nové informace, nebo dokonce objevují dosud nepoznané druhy. S těmi nejznámějšími z nich se můžete nyní seznámit díky více než sto stránkové encyklopedii, ve které najdete nejen obecné údaje o stavbě těla a potravě, ale také mnoho zajímavostí. Věděli jste například, že tyranosaurus měl třináctkrát lepší zrak, než máme my?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Velká kniha: Dinosauři vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Velká kniha: Dinosauři
probíhá od 7. do 13. října 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Dinosauři

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelká kniha: Dinosauři
Dětská encyklopedie pravěkého světa

Nakladatelství SUN , s.r.o., 2018

Napsat komentář