Další veselé příhody bígla Bertíka

muj-psi-zivot-bigl-bertik-znovu-na-scene-perex
V nápaditém pokračování úspěšného psího „deníčku“ Můj psí život se oblíbený bígl Bertík stane otcem, což je situace, která s sebou přinese další humorné i dojemné příběhy.

Dovolte, abych se představil: Jsem bígl a mé celé jméno zní Alberto z Rododendronu. Jméno začínající na A znamená, že pocházím z prvního vrhu naší mámy, a onen šlechticky znějící přídomek je pojmenování chovatelské stanice. Ale to už víte z mé první knížky, která se vám tolik líbila. Od vydání se mi stalo spoustu dalších veselých příhod, tak jsem je pro vás znovu sepsal. Vlastní tlapkou.

 

Můj psí život

Bígl Bertík znovu na scéně
Autor: Martin Čáp

Počet stran: 192
Vazba: brožovaná
Formát: 130×190 mm
ISBN: 978-80-271-0171-9
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Můj psí život: Bígl Bertík znovu na scéně vydalo nakladatelství Cosmopolis.

 

Ukázka z knihy

Asi tři týdny poté, co jsem se stal hrdým otcem, zazvonil u našeho bytu zvonek. Má bíglice Esterka mi přišla ukázat štěňata, napadlo mě. Pak mi hned došlo, že je to nesmysl. Za prvé by Esterka nedosáhla na zvonek a za další, když jsem nasál pach, okamžitě jsem poznal, kdo je za dveřmi. To bude docela legrace, říkal jsem si a vyrazil společně s páníčkem otevřít, abych se o nic neochudil.
Páníček s úsměvem zeširoka otevřel dveře, aby mu hned vzápětí úsměv zamrzl. Stála tam Violka, co bydlí o patro výš. Já jsem štěkl na pozdrav a radostně jsem třepal ocasem ze strany na stranu, až jsem občas sekl páníčka přes nohu. (str. 14)

 

Martin Čáp

Martin Čáp je spisovatel, novinář, dramaturg a scenárista. Je autorem několika televizních inscenací a knih jak pro děti, tak pro dospělé čtenáře. Mezi ně patří například tituly Zakázané reportáže (2012), Nevinní vrazi (2012), Záboj a Mlhoš ve službách Jana Husa (2013), Čarodějka (2016) a příběhy bígla Bertíka – Můj psí život (2015) a pokračování Můj psí život: Bígl Bertík znovu na scéně (2018).

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Cosmopolis.


Nakladatelství Cosmopolis vzniklo na jaře roku 2015 a je součástí zavedeného nakladatelského domu Grada. Logo značky v sobě zahrnuje hned několik významů: hřbety stojících knih, živoucí město a rytmus. Přináší tak svým čtenářům knihy z celého světa, zahraniční i českou beletrii všech žánrů, a současně drží prst na tepu doby. Pestrou skladbu žánrů (od detektivek a thrillerů přes humor až po čtení pro ženy) ilustruje také motto redakce: knihy všech barev.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMůj psí život
Bígl Bertík znovu na scéně

Čáp, Martin

Cosmopolis, 2018

Napsat komentář