Poslední cesta do slavného kyberpunkového světa

Ghost in the Shell Human-error processor
Finální kniha z proslulé série zahrnuje povídky patřící obsahově mezi první a druhý díl. Čtyři uzavřené příběhy vám předvedou nejen Masamune Shirowa ve skvělé formě, ale i další nebezpečí vyplývající z propojení člověka a techniky.

Je tu poslední výprava do legendárního kyberpunkového světa! Mistr mangy přichází se čtyřmi uzavřenými kriminálními příběhy, ve kterých dojde na oživlé mrtvoly, souboj snajperů, likvidaci svědků během nebezpečné chirurgické operace či pomstu kyborgů. Shirow Masamune ve vrcholné formě!

 

Ghost in the Shell 1.5

Human-error processor
Autor: Shirow Masamune
Přeložila: Anna Křivánková

Počet stran: 180
Vazba: brožovaná
Formát: 214×147 mm
ISBN: 978-80-7449-558-8
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Ghost in the Shell 1.5 vydalo nakladatelství Crew.

 

Ukázky z knihy

Ghost in the Shell Human-error processor_ukazka1Ghost in the Shell Human-error processor_ukazka2

Prohlédněte si další ukázky na stránkách nakladatelství.

 

Shirow Masamune

Shirow Masamune (*1961) je japonský kreslíř a scenárista, autor manga komiksů, spoluautor videoher a kreslených manga seriálů. Jeho dílo Ghost in the Shell položilo základy pro moderní mangu. On sám je tak ikonickou postavou, že při nákupu práv se muselo podepsat, že i české verzi komiksu zůstanou jím napsané zvukové efekty a poznámky – a budou se překládat zvlášť. Shirow Masamune do své mangy vložil vlastní filozofii, teze o sociálních problémech i následcích technologického vývoje.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Crew.


CrewNakladatelství CREW s.r.o. je momentálně největším vydavatelem japonských komiksů u nás. Stojí za většinou těch nejslavnějších titulů, jako jsou NarutoDeath NoteGhost in the ShellBojový anděl AlitaTokijský ghúlRyby od Džundžiho Ita a spousta dalších komiksových legend.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeGhost in the Shell 1.5
Human-error processor

Masamune, Shirow

Crew, 2018

Napsat komentář