Zasoutěžte si o návod na přípravu koktejlu štěstí

koktejl-stesti-perex
Mnoho z nás po něčem touží a představuje si, jaké by bylo, kdyby se toto přání splnilo. Ovšem méně lidí má odvahu zkusit pro svůj sen něco udělat. Přesvědčte se, že odhodlat se k prvnímu kroku není tak těžké a pocit štěstí vám tu trochu námahy rozhodně vynahradí.

Realizujte své sny

Existují otázky, které čas od času řeší téměř každý z nás. Někdo v podstatě neustále, mnohdy až zoufale, jiný jen občas a v souvislosti s tím, zda se mu zrovna daří, nebo nedaří. Někdo si s tím hlavu neláme vůbec.

OTÁZKY, KTERÉ SE TÝKAJÍ ŠTĚSTÍ. Ptáme se, přemýšlíme o tom, debatujeme, provází nás to životem. Hledáme štěstí. Co je to štěstí? Jak najít štěstí? Kde hledat štěstí? Jak vypadá pravé štěstí? Můžeme štěstí mít všichni, nebo je to jen otázka vyvolených? Kde roste nebo kde se rodí štěstí? Jaký je to pocit, když na ně narazíme? Co všechno se v životě najednou změní? A je nutné nejprve mít štěstí a až potom prožít změnu, nebo je třeba k tomu štěstí dojít jinak, tedy změnou myšlení, změnou rozhodnutí nebo přesvědčení? Existují vůbec jednoduché rady, jak se stát barmanem svého života a namíchat si životní koktejl, který nám bude opravdu chutnat? Kniha vám přinese jistě řadu odpovědí, ale stejně tak celou řadu nových otázek. Ať už to jsou filozofické úvahy, nebo prostá fakta – štěstí existuje.

Každý si může dovolit ten luxus, mít to své štěstí, štěstíčko, štěstínečko! Ať už tomu říkáte jakkoli, ať už toužíte po malém, nebo větším, nebo největším štěstí na světě, můžete ho mít. Málokdo si dokáže představit, jak málo stačí k tomu, aby ho měl. Spousta lidí celý život jenom touží, ale nikdy své sny a přání nedotáhne k samotné realizaci. Přitom je to tak snadné! Skutečně, můžete si namíchat štěstí, kolik budete chtít, a to podle sobě vyhovujících ingrediencí. Jaké to jsou? Kde začít? Co udělat a co nedělat, aby se to křehké štěstí mohlo narodit?

 

Koktejl štěstí

Autorka: Iva Lecká

Vydalo: nakladatelství BizBooks
Počet stran: 232
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 6/2018
ISBN: 978-80-265-0762-8

Přečtěte si více o knize Koktejl štěstí, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství BizBooks patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si stáhnout ukázku.

BizBooks_Albatros-Media

Nakladatelství BizBooks publikuje knihy, které se zabývají aktuálními tématy a novými trendy v oblasti osobního a kariérního růstu, financí, byznysu a ekonomie. Knihy s touto tematikou začalo nakladatelství vydávat v druhé polovině devadesátých let pod hlavičkou bývalého Computer Pressu, samotná značka BizBooks vznikla v roce 2012.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Jestliže stojíte před zásadním rozhodnutím, že potřebujete okamžitě ve svém životě něco změnit, například zaměstnání nebo vztah, musíte se přestěhovat, chcete zhubnout nebo prostě musíte překonat nějakou zásadní životní situaci, zcela jistě budete potřebovat sebedůvěru, abyste to zvládli. S každou změnou mohou přijít i rizika, která si buď uvědomujeme, anebo je ignorujeme. To, že se chceme riziku vyhnout, je přirozené, je to jeden ze základních lidských instinktů. Každý z nás se bojí neznáma, některým činí velké obtíže opustit komfortní zónu, propadáme panice jen z představy, že se objeví nečekaná událost. Nicméně jaké je to potom příjemné překvapení, když se nic špatného nestane, vy všechno zvládnete a výsledek není tak děsivý, jak jsme si ze začátku představovali. Někteří lidé se ale právě díky tomu, co jsem zmínila jako překážky, raději do žádné změny nepustí. Velmi rychle vyhodnotí, že je to pro ně příliš nepříjemných věcí najednou, a raději to vzdají. Smíří se s tím, co mají, a dál žijí život, který jim nepřináší pocit spokojenosti a radosti. Přežívají. O pocitu štěstí v tomto případě nelze mluvit ani náhodou. Já se domnívám, že je škoda, aby nám ve štěstí stály emoce a myšlenky. (str. 71)

 

Vyhrajte knihu Koktejl štěstí

Máte nějaký životní sen, jehož splnění odkládáte na neurčito, protože se bojíte možného rizika? Každá změna s sebou nějaké nese, ale když si dodáte odvahu a postavíte se možným překážkám čelem, rázem budete v životě šťastnější. Populární česká moderátorka a motivační koučka Iva Lecká vám ve své publikaci spolu s několika dalšími známými osobnostmi prozradí, jak na to.

Ve spolupráci s nakladatelstvím BizBooks patřícím pod společnost Albatros Media vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Koktejl štěstí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Koktejl štěstí
probíhá od 26. června do 9. července 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 naučné knihy Koktejl štěstí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKoktejl štěstí

Lecká, Iva

BizBooks, 2018

Zasoutěžte si o návod na přípravu koktejlu štěstí - DISKUZE

Počet reakcí: 6
  1. Fanda82 napsal:

    Děkuji velice za knihu Něžná svítání, dnes přišla.

  2. tetina napsal:

    Vyhraná kniha Něžná svítání byla dnes doručena. Děkuji:)

  3. Kahomar napsal:

    Mnohokrát děkuji za včera obdrženou výhru – knihu Exorcismus mé nejlepší kamarádky.

  4. jija napsal:

    Dobrý den, dnes jsem dostala výhru – knihu Exorcismus mé nejlepší kamarádky. Moc za ni děkuji.

  5. jacline napsal:

    Dobrý en,
    včera dorazila výhra v soutěži – kniha Deník japonské manželky. Děkuji.

  6. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Dobrý den, dnes jsem konečně obdržela knihu, kterou jsem vyhrála v tipovací soutěži a moc za ni děkuji !

Napsat komentář