Když vaří teenager

Kucharka pro teenagery_Kucerovska
Nebaví vás vyvařovat pro svého teenagera? Kupte mu tuto parádní kuchařku, se kterou se naučí připravovat jednoduché a chutné snídaně, vydatné svačiny do školy i rychlé večeře.

Tuto kuchařku Julie napsala, když jí bylo 15, a je její výzvou mladým čtenářům – i když třeba jídlo vypadá složitě, jeho příprava může být úplně jednoduchá a zvládne ji každý. Jejím cílem je přesvědčit mladé čtenáře a čtenářky, že není třeba mít strach, protože když všechny recepty s přehledem zvládne stejně stará Julie, proč by nemohli i oni? Vždyť vaření je zábava, zvlášť když vaříte pro rodinu či přátele, či dokonce s nimi. Kniha je rozdělena do několika tematických kapitol, do kterých autorka zařadila recepty pro nejrůznější každodenní i slavnostní příležitosti – čtenářům přináší tipy na zdobnou a chutnou víkendovou snídani, zábavný piknik v parku nebo občerstvení na párty, ale i na zdravé a syté svačiny do školy či při sportu nebo rychlou večeři.

 

Kuchařka pro teenagery

Autorka: Julie Kučerovská

Počet stran: 192
Vazba: pevná
Formát: 172×240 mm
ISBN: 978-80-88244-02-08
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Kuchařka pro teenagery vydalo nakladatelství Smart Press.

 

Ukázky z knihy

Kucharka pro teenagery_ukazka1Kucharka pro teenagery_ukazka2

 

Julie Kučerovská

Julie KucerovskaJulie Kučerovská se narodila v roce 2001 a do kuchyně se hrnula už odmalička. Ve čtrnácti letech si založila blog o pečení a vaření www.lahudka.com, aby mohla se světem sdílet svou vášeň. Nejvíc ji baví experimentování a vymýšlení vlastních receptů, ale také sladké pečení a hlavně zdobení dortů i dortíčků. Julie právě nastoupila na střední hotelovou školu a pro svůj koníček tak získává i odborné vzdělání.

Informace a fotografie byly čerpány ze stránek nakladatelství Smart Press.


Martina Boledovičová založila společnost Smart Press s.r.o. po dlouholetém působení na českém knižním trhu (Grada Publishing, Mladá fronta) a po studijním pobytu v USA a Německu. „Jde nám o férovou dlouhodobou spolupráci a vytváření trvalých hodnot – úspěšných knižních titulů. Nabízíme však též přidanou hodnotu – vědět víc.“

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKuchařka pro teenagery

Kučerovská, Julie

Smart Press, 2018

Napsat komentář