Čarodějova nevěsta, hit plný magie a emocí

Yamazaki Kore_Carodejova nevesta
O Čarodějově nevěstě se říká, že je to „manga verze Krásky a zvířete“. Kouzelný příběh mladičké Čise, která se stává učednicí výstředního čaroděje Eliase, nadchne každého fanouška fantasy, pohádek i hororů.

Patnáctiletá Čise Hatori cítí, že nemá proč žít – ztratila matku, nemá stálý domov a nikomu na ní nezáleží. Ve chvíli nejhlubšího zoufalství se jí však nabídne zajímavé východisko a Čise se rozhodne chopit příležitosti: než aby zůstala v zoufalé situaci, raději se sama na aukci prodá do otroctví. Stane se učednicí u mocného čaroděje Eliase Ainswortha, který nosí místo hlavy zvířecí lebku. Jeho prostřednictvím poznává nejen svět plný víl, draků a mluvících koček, ale také svou vlastní kouzelnou moc…

 

Čarodějova nevěsta

Autorka: Yamazaki Koré
Přeložila: Anna Křivánková

Počet stran: 184
Vazba: brožovaná
Formát: 128×182 mm
ISBN: 978-80-7449-532-8
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Čarodějova nevěsta vydalo nakladatelství Crew.

 

Ukázky z knihy

Yamazaki Kore_Carodejova nevesta_ukazka1Yamazaki Kore_Carodejova nevesta_ukazka2

Prohlédněte si další ukázky na stránkách nakladatelství Crew.

 

Více o knize

Nakladatelství CREW právě vydává jednu z nejúspěšnějších mang všech dob Čarodějova nevěsta. První díl se tak k českým čtenářům a čtenářkám dostává pouhé čtyři roky po raketovém startu originálu a dva roky po anglickém vydání, které z Čarodějovy nevěsty udělalo celosvětový fenomén. Venku je zatím osm knížek, natočeno 24 dílů anime seriálu a už vznikl i celovečerní film. Na první díl v češtině rychle naváže vydání druhého a třetího netradičně již po měsíci – v březnu a dubnu.

Jednak předpokládáme, že okamžitě po přečtení jedničky budou chtít čtenáři druhý díl… a jednak si tahle série zaslouží masivnější a rychlejší start. Během čtyř měsíců budou mít čtenáři tři díly, a to už je dost, aby se mohli pořádně ponořit do autorčina fantastického světa.

Petr Litoš z nakladatelství CREW

Dál už bude komiks vycházet klasickým tempem čtyři knihy ročně, nové díly záhy poté, co vyjdou v japonštině.

Informace byly čerpány z tiskové zprávy nakladatelství Crew.


CrewNakladatelství CREW s.r.o. je momentálně největším vydavatelem japonských komiksů u nás. Stojí za většinou těch nejslavnějších titulů, včetně Naruta, Death Note, Ghost in the Shell, Bojového anděla Ality, Tokijského ghúla, Ryb od Džundžiho Ita a spoustou dalších komiksových legend.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČarodějova nevěsta

Koré, Yamazaki

Crew, 2018

Napsat komentář