Získejte obsáhlou publikaci věnovanou Black Sabbath

kompletni-historie-black-sabbath-kde-ciha-zlo-perex
Skupinu Black Sabbath není třeba fanouškům heavy metalu představovat, protože směr tohoto žánru udávala přes čtyřicet let.  Pokud se ale chcete dozvědět o její historii a diskografii ještě více, neváhejte a pořiďte si knihu Joela McIvera.

Jak vznikal heavy metal

Tato skupina je zakladatelem metalu jehož směr udávala přes čtyřicet let. Během své činnosti vystřídali Black Sabbath jedenáct line-upů, vydali devatenáct studiových alb a původní členové dohromady vytvořili osmadvacet sólových alb.

V roce 1968 vznikla blues-rocková kapela v Birminghamu v Anglii. Kytarista a skladatel Tony Iommi, basák a textař Geezer Butler, zpěvák Ozzy Osbourne a bubeník Bill Ward se z vybombardovaného předměstí vyšplhali až na vrchol a vytvořili nový hudební žánr.

Autor Joel McIver se zaměřuje na celou historii Black Sabbath, a to od samotných začátků, přes vznik svaté trojice heavy metalu – song „Black Sabbath“ na albu Black Sabbath od Black Sabbath – až po současnost. V knize najdete přes 200 fotografií, rozložitelný rodokmen vývoje kapely, kompletní diskografii a předmluvu od Robba Flynna, frontmana kapely Machine Head. Tato kniha nesmí chybět žádnému fanouškovi Black Sabbath!

Kompletní historie Black Sabbath – Kde číhá zlo

Autor: Joel McIver

Vydalo: nakladatelství Omega
Překlad: Kateřina Petrůjová
Počet stran: 232
Vazba: vázaná
Vydáno: 2/2018
ISBN: 978-80-7390-756-3

Přečtěte si více o knize Kompletní historie Black Sabbath – Kde číhá zlo, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Omega.

Nakladatelství Omega se zabývá především vydáváním klasické české a světové literatury s novými obálkami, ale věnuje se i novým autorům a knihám. Vydává publikace v pestré škále edičních řad, mimo jiné edice Beletrie, kde vycházejí knihy českých i světových autorů. Specialitou mezi edicemi je regionální literatura – pověsti a městské legendy.

 

O autorovi

joel-mciverJoel McIver je autorem třiceti nejprodávanějších knih o rockové hudbě. Píše také články do časopisů a novin. Můžete ho vidět i v televizi, hlavně na BBC, ale taky slyšet v rádiu. Žije v Anglii poblíž Londýna.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Omega)

 

Vyhrajte knihu Kompletní historie Black Sabbath – Kde číhá zlo

Z vybombardovaného předměstí anglického Birminghamu vystoupala skupina Black Sabbath až mezi nejznámější jména heavy metalového žánru. Jak se skupina formovala od svých začátků až po současnost, to si můžete přečíst v knize Joela McIvera, ve které najdete také množství fotografií a kompletní diskografii. Pokud patříte mezi fanoušky Black Sabbath, rozhodně by vám tato publikace neměla chybět.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Omega vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Kompletní historie Black Sabbath – Kde číhá zlo vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Kompletní historie Black Sabbath – Kde číhá zlo
probíhá od 21. února do 6. března 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o dvě Kompletní historie Black Sabbath – Kde číhá zlo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKompletní historie Black Sabbath – Kde číhá zlo

McIver, Joel

Edice Knihy Omega, 2018

Získejte obsáhlou publikaci věnovanou Black Sabbath - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Trombaron napsal:

    Moc děkuji za zaslanou knihu Dítě Stasi, přišla velmi rychle.

  2. Jiří Šudoma napsal:

    Black Sabbath patří k mým hudebním favoritům, rád bych proto uvedenou knihu vyhrál. S přátelským pozdravem J. Š.

Napsat komentář