Agus a příšerky zachraňují park

Jaume Copons_Pisen parku
Agus a příšerky tentokrát zachraňují svůj oblíbený park před doktorem Pučálem a jeho pomocníkem Napem, kteří si usmysleli postavit na jeho místě nákupní centrum. To jim nesmí jenom tak projít!

Příšerky opět zasahují! Podaří se jim zachránit milovaný park?
Nazdárek! Já jsem Agus Pianola. Nejspíš už asi víš, že bydlím v pokoji plném příšerek, že jo? Proradný doktor Pučál vyhnal příšerky z jejich knihy a ony neměly kam jít. Takže teď bydlí se mnou. Jenže doktor a jeho pomocník Nap se usadili v domku kousek od nás. A ze všeho nejhorší je, že se vůbec nezměnili. Pořád dělají všem okolo nepříjemnosti a náramně se přitom baví. Teď si třeba usmysleli, že zařídí, aby se v našem městě postavilo megaobří nákupní centrum. A víš kde? Na místě, kde stojí náš krásný park. Brr! Naskakuje mi husí kůže, když si představím, že bychom o něj přišli. Naštěstí se těm dvěma zlosynům postaví do cesty Paletka se svými štětci a Oktávek s kytarou. U toho nemůžeš chybět! Pro čtenáře od osmi let.

 

Píseň parku

Autor: Jaume Copons
Přeložila: Jana Písařová
Ilustrovala: Liliana Fortunyová

Počet stran: 152
Vazba: vázaná
Formát: 150×215 mm
ISBN: 978-80-7577-399-9
Doporučená cena: 259 Kč

Knihu Píseň parku vydalo nakladatelství Host.

 

Jaume Copons

Jaume Copons (* 1966) je katalánský spisovatel, scenárista a bývalý středoškolský učitel. Píše knihy pro děti a mládež, je autorem řady televizních seriálů pro děti. V nakladatelství Host zatím vyšly tři knihy ze série Agus a příšerky: Už je tady pan Flat!, Zachraňme Nautilus! a Píseň parku. Čtvrtou knihu Lesní válka připravuje nakladatelství Host k vydání na podzim 2018.

Informace o autorovi pocházejí ze stránek nakladatelství Host.

 

Liliana Fortunyová

Liliana Fortunyová je animátorka a ilustrátorka. S Jaumem Coponsem spolupracovala také na knihách Aquest llibre és de l’avi (Tahle kniha je od dědečka, 2015) a Aquest llibre és de l’àvia (Tahle kniha je od babičky, 2015). Žije v Barceloně.

Informace o ilustrátorce pocházejí ze stránek nakladatelství Host.

Uz je tady pan Flat_promo2

Zdroj obrázku: tisková zpráva nakladatelství Host


Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. Odborné publikace se zaměřují především na historii, sociologii, jazykovědu, osobnosti filmu i další obory. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů. Bylo to totiž právě nakladatelství Host, které přineslo českým čtenářům kriminální romány Stiega Larssona, Larse Keplera, Jussiho Adlera-Olsena či Henninga Mankella, jež se okamžitě staly bestsellery.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePíseň parku
Agus a příšerky 3

Copons, Jaume

Host, 2018

Napsat komentář