Už je tady pan Flat!

Jaume Copons_Agus a priserky_Uz je tady pan Flat2
Milé děti a drahá mládeži, zbystřete zrak, protože právě přichází nová bláznivá série přesně pro vás! Chlapec Agus se svou partou veselých příšerek vás pořádně pobaví!

První díl bláznivě ztřeštěné série o příšerkách a o klukovi, kterému noví kamarádi převrátili život naruby. Pro čtenáře od osmi let.

Nazdárek! Já jsem Agus Pianola. Tys to netušil, ale my dva jsme se jednou museli poznat! Ještě nedávno jsem byl celkem normální kluk: chodil jsem do školy, ztrácel slohovky, hltal pizzy…
Ale pak jsem poznal pana Flata a všechno se změnilo. Ty vlastně ještě nevíš, kdo je pan Flat, co? Prozradím ti jenom, že je to příšerka a že od té doby, co se zabydlel v mém pokoji, je svět nejen zábavnější, ale i lepší. Rozhodně lepší, i když teda pořádná jízda!
O mně a o dalších příšerkách (jo, bude jich víc!) si přečti sám. A jestli se bojíš čtení jako já, mám pro tebe dobrou zprávu. Tahle knížka je plná obrázků a komiksových bublin. To by šlo, ne?

Uz je tady pan Flat_promo3

Zdroj obrázku: tisková zpráva nakladatelství Host

Uz je tady pan Flat_promo4

Zdroj obrázku: tisková zpráva nakladatelství Host

 

Agus a příšerky: Už je tady pan Flat!

Autor: Jaume Copons
Přeložila: Olga Čtvrtníčková

Počet stran: 136
Vazba: vázaná
Formát: 150×214 mm
ISBN: 978-80-7491-605-2
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Už je tady pan Flat! vydalo nakladatelství Host.

 

Ukázka z knihy

„Buď si v pokojíčku uklidíš, nebo ti všechen ten tvůj binec vyhodím do koše!“ křičela máma.
Byl jsem vzhůru sotva pět minut a máma už zase začala s tou svojí starou písničkou: „Ukliď si v pokojíčku!“ Seděl jsem v kuchyni u snídaně a poslouchal, jak nadává. Musel jsem se vážně smát, protože mě v tu chvíli napadla ta nejlepší hláška, jakou jsem jí na to mohl říct.
„Jestli chceš, mami, tak já si tam uklidím hned!“ vystartoval jsem.
Nereagovala, samozřejmě. Oba jsme dobře věděli, že na uklízení už není čas, protože musím do školy.
„Uklidím si, až přijdu,“ dušoval jsem se, když jsem slyšel, jak brblá. (str. 8)

Uz je tady pan Flat_ukazka

Přečtěte si celou ukázku.

 

Jaume Copons

Jaume Copons (* 1966) je katalánský spisovatel, scenárista a bývalý středoškolský učitel. Píše knihy pro děti a mládež, je autorem řady televizních seriálů pro děti. Kniha Už je tady pan Flat! (2014) je první díl ze série Agus a příšerky.

Informace o autorovi pocházejí ze stránek nakladatelství Host.

Liliana Fortunyová

Liliana Fortunyová je animátorka a ilustrátorka. S Jaumem Coponsem spolupracovala také na knihách Aquest llibre és de l’avi (Tahle kniha je od dědečka, 2015) a Aquest llibre és de l’àvia (Tahle kniha je od babičky, 2015). Žije v Barceloně.

Informace o ilustrátorce pocházejí ze stránek nakladatelství Host.

Uz je tady pan Flat_promo2

Zdroj obrázku: tisková zpráva nakladatelství Host


host

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. Odborné publikace se zaměřují především na historii, sociologii, jazykovědu, osobnosti filmu i další obory. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů. Bylo to totiž právě nakladatelství Host, které přineslo českým čtenářům kriminální romány Stiega Larssona, Larse Keplera, Jussiho Adlera-Olsena či Henninga Mankella, jež se okamžitě staly bestsellery.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeUž je tady pan Flat!
Agus a příšerky

Copons, Jaume

Host, 2016

Napsat komentář