Další obrazový průvodce ze světa Star Wars

Star Wars Posledni z Jediu
Pokud patříte mezi skalní fanoušky ságy Star Wars, neměli byste si nechat rozhodně ujít dalšího obrazového průvodce, který se věnuje nové epizodě této vesmírné série. Pronikněte do světa Posledního z Jediů…

V této knize plné zasvěcených informací a fotografií najdete vše, co potřebujete vědět o hrdinech, planetách, zvířatech a vesmírných lodích z nové epizody slavné vesmírné ságy Star Wars. Jsou zde osobní portréty všech důležitých postav, popisy zbraní, výstroje, vozidel a plavidel vojáků Prvního řádu i Odboje a ještě mnohem víc!

Ukázka z knihy

Star Wars Posledni z Jediu 1

A prostřednictvím další ukázky se můžete podívat na obsah knihy.

Doporučujeme

Pronikněte do světa Hvězdných válek za pomoci dalších knih.

zobrazit info o knize   zobrazit info o knize   zobrazit info o knize

Star Wars: Poslední z Jediů

Obrazový slovník
Autor: Pablo Hidalgo
Přeložil: Pavel Klimeš

Počet stran: 80
Vazba: vázaná
Formát: 258×310 mm
ISBN: 978-80-252-4150-9
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Star Wars: Poslední z Jediů vydalo nakladatelství Egmont ČR.


Egmont ČR je v současné době jedním z největších vydavatelů dětských knih a časopisů na území naší republiky. Právě zásluhou Egmontu byly našim dětem představeny postavičky, které znal celý svět a které si děti rychle zamilovaly. Mezi ně bezesporu patří Kačer Donald, Myšák Mickey, Medvídek Pú a spousta dalších, jejichž příběhy po generace podporují dětskou fantazii. Svět Walta Disneye byl tehdejším dětským čtenářům v 90. letech téměř neznámý. Není proto divu, že mnohé děti lačnily potom, začíst se do příběhů těchto postav, což jim jako vůbec první společnost Egmont umožnila. Nakladatelství se připojilo k velké společnosti Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStar Wars: Poslední z Jediů
Obrazový slovník

Hidalgo, Pablo

Egmont ČR, 2017

Napsat komentář