Kronika Hvězdných válek

Star Wars Rok za rokem_kronika
Kdo by neznal Hvězdné války? Provázejí nás už desítky let a jistě ještě dlouho budou. Jak to vlastně celé začalo? A jak pokračuje do současnosti? Vše si můžete osvěžit díky nové obrazové kronice!

Od roku 1977 jsou Star Wars stálou součástí populární kultury a celosvětovým fenoménem, který přetrval čtyři desetiletí. Tato chronologická kronika předkládá úplnou historii Star Wars včetně nejnovějších přírůstků do jejich světa, jako jsou filmy Síla se probouzí a Rogue One.

 

Star Wars: Rok za rokem

Obrazová kronika
Autoři: kolektiv
Přeložili: Pavel Klimeš, Milan Pohl, Lubomír Šebesta

Počet stran: 368
Vazba: vázaná
Formát: 252×301 mm
ISBN: 978-80-252-3904-9
Doporučená cena: 699 Kč

Knihu Star Wars: Rok za rokem vydalo nakladatelství Egmont ČR.

 

Ukázky z knihy

Star Wars Rok za rokem1

Star Wars Rok za rokem2

Prohlédněte si další ukázku.

 

Doporučujeme!

Patříte k fanouškům této jedinečné hvězdné ságy? Pak vás určitě zaujmou další knihy, které se jí věnují, např. obrazový průvodce a kniha s modelem a zajímavostmi k dílu Rogue One. Vše, co potřebujete vědět o Star Wars, hledejte v této knížce. Zkrátka nepřijdou ani milovníci komiksů. Ať vás provází síla!


Egmont ČR je v současné době jedním z největších vydavatelů dětských knih a časopisů na území naší republiky. Právě zásluhou Egmontu byly našim dětem představeny postavičky, které znal celý svět a které si děti rychle zamilovaly. Mezi ně bezesporu patří Kačer Donald, Myšák Mickey, Medvídek Pú a spousta dalších, jejichž příběhy po generace podporují dětskou fantazii. Svět Walta Disneye byl tehdejším dětským čtenářům v 90. letech téměř neznámý. Není proto divu, že mnohé děti lačnily potom, začíst se do příběhů těchto postav, což jim jako vůbec první společnost Egmont umožnila. Nakladatelství se připojilo k velké společnosti Albatros Media.
Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStar Wars: Rok za rokem
Obrazová kronika

Egmont ČR, 2017

Napsat komentář