Rady vedoucí k pozitivním změnám

Poutnikuv dar
Ponořte se do příběhu Davida Pondera, který upadne po autonehodě do bezvědomí. Během tohoto stavu se setkává s významnými osobnostmi, kteří mu předávají rady. A právě tyto rady by měly vést k pozitivním změnám…

Andy Andrews v této knize vypráví fiktivní příběh Davida Pondera, aby vzbudil zájem čtenáře strhujícím příběhem a zároveň mu předal pokyny k pozitivnímu myšlení.
Ponderovo trápení začíná ztrátou zaměstnání, sebedůvěry a následně i chuti žít. Po sérii životních proher Ponder po autonehodě upadá do bezvědomí a tajemně prochází sedmí významnými historickými událostmi.
Setkává se s takovými osobnostmi, jako je Abraham Lincoln, Anne Franková, král Šalomoun, Harry Truman a Kryštof Kolumbus. Každý mu předá jedno z klíčových rozhodnutí, o nichž Andrews tvrdí, že jsou nezbytná pro osobní úspěch, vedou k pozitivním změnám a pomáhají při překonávání životních překážek.

Doporučujeme

Od autora již dříve vyšla v češtině kniha pod názvem Ten, který si všímal. Přečtěte si naši recenzi. Na knihu volně navazuje Ten, který se vrací.

Poutníkův dar

Autor: Andy Andrews

Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Formát: 138×205 mm
ISBN: 978-80-7255-383-9
Doporučená cena: 210 Kč

 

Knihu Poutníkův dar vydalo nakladatelství Návrat domů.

O autorovi

andy_andrewsAndy Andrews se narodil v květnu roku 1959 ve státě Alabama ve Spojených státech. Za svůj život napsal přes dvacet knih, které byly přeložené do více než dvaceti světových jazyků a doposud se prodalo přes tři a půl milionu jejich kopií. Dnes žije v Orange Beach v Alabamě se svojí manželkou a dvěma syny.

Zdroj informací a fotografie: andyandrews.com, oficiální stránky


Návrat domů je pražské nakladatelství moderní křesťanské literatury. Vydává především překlady z angličtiny evangelického zaměření. Nejznámějšími díly, které vydalo, jsou knihy C. S. Lewise včetně druhého vydání Letopisů Narnie. Publikovalo také řadu knih s kritikou evoluční teorie.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoutníkův dar

Andrews, Andy

Návrat domů, 2017

Napsat komentář