Muž, který pomáhá měnit životy

ten_ktery_se_vraci
Je starý a bělovlasý, v davu lidí byste si ho ani nevšimli, nevyčnívá, při prvním pohledu je nevýrazný. A přece mění životy. Jones se vrací a spolu s ním i mnoho jeho životních mouder a rad, které si po celém světě zamilovaly a osvojily již miliony čtenářů.

Perspektiva je důležitá věc.
Andy Andrews v uplynulých pěti letech při pohledu na každého šedovlasého muže doufal, že si bude moci znovu pohovořit s člověkem, kterému vděčí za to, jak se dále vyvíjel jeho život.
Nakonec se v místním knihkupectví setkal s oním mužem – díky kterému se pro Andyho změnilo doslova vše –, s Jonesem, s tím, který si všímal.
Jones využívá svého jedinečného nadání všímat si drobností, které mohou způsobit veliké změny. A tyto „drobnosti“ představují pro lidi v alabamském městečku Fairhope dar perspektivy, která dokáže změnit jejich dosavadní život. A tak se rozvrácené rodiny znovu sjednocují, vytvářejí se finanční příležitosti a před čtenáři se předestírají prostá, avšak nesmírně účinná řešení každodenních problémů, kterým všichni čelíme.
Jones svými radami pomáhá lidem k nalezení odpovědí na věčné otázky:
Jak můžeme změnit svět, ve kterém žijeme?
Co je klíčem k úspěšnému a hodnotnému životu?
Co když to, co považujeme za konec…, je teprve začátek?

 

Ten, který se vrací

Autor: Andy Andrews
Přeložila: Alena Švecová

Počet stran: 232
Vazba: brožovaná
Formát: 138×205 mm
ISBN: 978-80-7255-344-0
Doporučená cena: 245 Kč

Knihu Ten, který se vrací vydalo nakladatelství Návrat domů.

Od autora tohoto působivého díla již dříve vyšla v češtině kniha pod názvem Ten, který si všímal a dá se říci, že dnes zmiňovaný titul je jejím volným pokračováním. Přečtěte si u nás recenzi na tento pomyslný první díl.

 

Napsali o knize

Ten, který se vrací představuje magický příběh, díky kterému změníte pohled na svůj život.

- Winston Groom, autor knihy Forrest Gump

Čtu všechno, co napsal, znovu a znovu. Krátce a jednoduše – Andy je můj oblíbený autor.

- Margaret Kelly, CEO, Remax

Chcete si popřemýšlet o životě, a ještě se dobře pobavit? Pořiďte si „všímáka“, jednoho nebo druhého: Přivede vás k zamyšlení, zatřepe s vámi, povzbudí, oddramatizuje, rozesměje… A možná i vy budete mít potřebu „nakrmit“ jeho lidovou moudrostí své bližní, protože v tomhle podání je fakt dobře stravitelná.

- Kateřina Lachmanová

 

O autorovi

andy_andrewsAndy Andrews se narodil v květnu roku 1959 ve státě Alabama ve Spojených státech. Za svůj život napsal přes dvacet knih, které byly přeložené do více než dvaceti světových jazyků a doposud se prodalo přes tři a půl milionu jejich kopií. Dnes žije v Orange Beach v Alabamě se svojí manželkou a dvěma syny.

Zdroj informací a fotografie: andyandrews.com, oficiální stránky


Nakladatelství Návrat domů vydává populárně naučnou literaturu zabývající se aplikovanou psychologií, mezilidskými vztahy, výchovou dětí asystémem životních hodnot. Známé je především svým zaměřením na teologii, křesťanské autory a jejich díla.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTen, který se vrací

Andrews, Andy

Návrat domů, 2015

Napsat komentář