Vyhrajte užitečného průvodce světem koní

konecne-mam-kone-perex
Toužila jste jako malá mít koně, ale máte pocit, že toto přání už se vám nesplní? Přesvědčte se o tom, že na splnění dětských snů není nikdy pozdě a přečtěte si užitečné rady pro harmonické soužití s těmito krásnými a majestátními tvory.

Načerpejte koňskou energii

Přinášíme vám dosud nejobsáhlejší příručku napsanou ženou pro ženy, která mistrně spojuje praktické informace s mnohaletými zkušenostmi autorky.

Tajemné a magické pouto mezi lidmi a koňmi se proplétá napříč civilizacemi, kulturami a generacemi. Nejvýraznějším a nejhlubším příkladem takového pouta jsou však vztahy, které vznikají mezi koňmi a ženami. Koně mají totiž úžasnou schopnost pomoci nám, ženám, znovu navázat kontakt s naší citlivou a hravou stránkou. Něžný dotek sametového koňského chřípí na rameni dokáže v jediném okamžiku připomenout radost, která pramení ze splynutí s přírodou.

Konečně mám koně je kniha pro ženy, jejichž srdce touží po takovém spojení. Pokud vám připadá, že se váš život přehoupl do druhé poloviny a na dětské sny o koních už zbyly jen mlhavé vzpomínky, tato kniha vám vnese do života trochu koňské energie a vezme na cestu, která vás po krůčcích dovede k naplnění tužeb z mládí, v sedle, ve výběhu i v životě.

Melinda Folseová nejprve ukáže, že „nikdy není příliš pozdě“, a pak vás důkladně seznámí s koňským světem, který může být někdy chaotický a matoucí. Nabízí vám mnoho užitečných a moudrých rad od zamyšlení před nákupem koně, přes správnou péči, představení jezdeckých aktivit a disciplín až po doporučení ohledně výstroje, řešení problémů a naslouchání vašemu koňskému společníkovi.

 

Konečně mám koně

Průvodce splněným snem a péčí o vašeho koňského společníka

Autorka: Melinda Folseová

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Helena Fišerová
Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2017
ISBN: 978-80-7370-349-3

Přečtěte si více o knize Konečně mám koně, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Konečně mám koně

Poodhalte tajemné a magické pouto, které spojuje lidi s koňmi už mnoho staletí, a načerpejte koňskou energii. Melinda Folseová vás ve své knize přesvědčí, že na splnění dětských přání a tužeb není nikdy pozdě a poradí, jak se zorientovat v koňském světě. Nad čím je potřeba se zamyslet před nákupem, jak o koňského společníka správně pečovat a jaké aktivity si s ním můžete užívat. To vše a mnohem více si můžete právě nyní přečíst.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Konečně mám koně vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Konečně mám koně
probíhá od 9. do 15. dubna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Konečně mám koně

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKonečně mám koně
Průvodce splněným snem a péčí o vašeho koňského společníka

Folse, Melinda

Synergie Publishing SE, 2017

Vyhrajte užitečného průvodce světem koní - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. zurekpetr napsal:

    Dobrý večer, kniha Konečně mám koně dorazila v pořádku.
    Děkuji
    S pozdravem Petr Žurek

Napsat komentář