Vyhrajte pohádky pro malé tanečnice

mala-baletka-1-6-dil-v-boxu-perex
Máte doma malou slečnu, která ráda tančí? V tom případě jí jistě uděláte radost knihami ze série Malá baletka, díky kterým společně s hlavní hrdinkou Elou prožijí nejedno dobrodružství inspirované slavnými baletními díly.

Příběhy ze Země kouzel

Přeneste se spolu s malou baletkou Elou do Země kouzel, kde vás čekají roztančené pohádkové příběhy inspirované velkými baletními díly. Seznámíte se s hodnou Švestkovou vílou, ale i se zlým Myším králem, který celou kouzelnou říši sužuje svými nepěknými nápady. Prožijete dobrodružství a spolu s Elou pomůžete obyvatelům Země kouzel, aby všechno bylo zase jako dřív!

 

Malá baletka 1–6

Autorka: Darcey Bussellová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 6 knih v boxu
Vazba: pevná
Vydáno: 8/2016
ISBN: 978-80-204-4280-2

Přečtěte si více o knihách Malá baletka 1–6, které do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte také na naše články o prvním a druhém dílu.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihy Malá baletka 1–6

Seznamte se s malou baletkou Elou, kterou její kouzelné baletní střevíčky umí přenést do Země kouzel. Ocitne se zde vždy, když její obyvatelé potřebují pomoci. A vzhledem k neplechám, které neustále vymýšlí zlý Myší král, má Ela společně se Švestkovou vílou pořád co dělat. Knihy plné dobrodružství, které zaujmou nejen všechny malé tanečnice, jistě ocení i vaše ratolesti. A právě nyní pro ně můžete získat prvních šest dílů najednou.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou box s knihami Malá baletka 1–6 vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o box s knihami Malá baletka 1–6
probíhá od 12. do 18. února 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 boxy s knihami Malá baletka 1–6

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMalá baletka 1–6 BOX

Bussellová, Darcey

Mladá fronta, 2016

Napsat komentář