Získejte stoprocentně přírodní metody léčby

mysticky-lecitel-perex
Máte pocit, že si vás lékaři přehazují jako horký brambor, ale žádný z nich vám nedokáže pomoci? Nebo máte strach z dědičných chorob? Mnoha z nich se dá předejít, aniž byste strávili půl života po vyšetřeních. Přečtěte si, jak na to.

Odhalte kořeny nemoci

Uzdravte se. Užasnete, jak je to snadné. Funguje to.

Taky chodíte od doktora k doktorovi, a žádný vám dosud nedokázal pomoct? Dokonce vám naznačují, že jste simulanti, jenomže vám je stále hůř? Obáváte se rakoviny a chcete vědět, jak jí předejít? Chcete zhubnout? Vypadat a cítit se mladší? Chcete být konečně zdraví?

Léčitel Anthony William cestu z toho začarovaného kruhu zná. Odhaluje kořeny nemocí a stavů, které se současná medicína teprve snaží zjistit a přináší stoprocentně přírodní řešení k vyléčení mnoha nemocí, co nás trápí – Lymská nemoc, syndrom chronické únavy, autoimunitní onemocnění, roztroušená skleróza a mnoho dalších.

Tam někde ve vyšších sférách jsou uložené veškeré informace o léčebných metodách, které lékařská věda objeví až pár let či dokonce desetiletí. Jisté výjimečné osobnosti ale mají dar znát je všechny již dnes. A Anthony k nim patří.

 

Mystický léčitel

Autor: Anthony William

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Kateřina Orlová
Počet stran: 440
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-7359-480-0

Přečtěte si více o knize Mystický léčitel, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Navíc si můžete také přečíst náš článek.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Mystický léčitel

Trápí vás rodinná anamnéza a očekáváte, kdy se některá z chorob projeví u vás? Necháváte se z obavy pravidelně vyšetřit a u lékaře kvůli tomu strávíte mnoho hodin ročně? Nebo už některou z nemocí trpíte a nevíte si rady, zda se jí dá zbavit? Léčitel Anthony William, který je pro své schopnosti populární i mezi známými celebritami, miliardáři a sportovci, se s vámi právě nyní podělí o některé ze svých metod. Tak neváhejte a uzdravte se bez zbytečné chemie.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Mystický léčitel vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Mystický léčitel
probíhá od 22. do 28. ledna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné knihy Mystický léčitel

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMystický léčitel

William, Anthony

Metafora, 2016

Napsat komentář