Vyhrajte recepty na moučníky z celého světa

bake_and_the_city
Vydejte se na cestu kolem světa se sympatickým kuchařem Tobiasem Müllerem. Z každého ze šedesáti měst, které spolu s ním navštívíte, si místo suvenýru přivezete inspiraci pro vaše pečení. Pokud rádi mlsáte, je tato kniha přesně pro vás.

Sedm cest za sladkostmi

bake-the-city-ukazkaTato kuchařka zve všechny milovníky pečení a mlsání na lákavou okružní cestu za evropskými moučníky. Autorem je sympatický kuchař Tobias Müller, který je mezi bloggery, kteří se věnují pečení sladkostí, opravdovým pojmem. Jeho blog můžete sledovat na www.kuchenbaecker.com. Sladké pozdravy z Tobiasových cest po evropských městech jsou inspirovány místní pekařskou klasikou, regionálními specialitami i kuriozitami typickými pro konkrétní město. Zažijte mnoho zábavy při pečení a mlsání!

Kniha je plná:

  • inspirativních nápadů, kreativních variací, oblíbených moučníků a specialit z 60 měst
  • tipů a triků pro kreativní pečení s jednoduchou výbavou a stylových dekorací jako bonusu
  • originálních fotografií

Publikace je rozdělená do 7 cest, které začínají vždy mapou s vyznačením jednotlivých měst. Z Londýna a Paříže přes Lisabon, Kodaň a Řím až do Prahy, Istanbulu a Moskvy – s jednou sladkou odbočkou do New Yorku. Kromě receptů a srozumitelného vysvětlení jednotlivých kroků pečení se dozvíte i zajímavosti o městech a zasvěcené informace z cest. Tato kniha pečení Vám vypráví příběhy!

 

Bake & the City

bake-the-city-obalkaAutor: Tobias Müller

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Počet stran: 142
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-87034-37-8

Přečtěte si více o knize Bake & the City, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s. A můžete si také náš článek.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Vyhrajte knihu Bake & the City

Rádi pečete a mlsáte? Dochází vám inspirace a už vás nebaví stále ty stejné klasické dezerty a zákusky? V tom případě oceníte novou inspiraci, kterou vám přináší ve své knize Tobias Müller. Podíváte se s ním do známých evropský měst i do New Yorku, kam vás zavede krátká sladká odbočka, a z každého z nich si odvezete nějaký nový nápad na sladký moučník, který je pro tamní kuchyni typický. Kromě postupů a receptů v kuchařce najdete také mnoho zajímavostí o jednotlivých zemích, do kterých se můžete začíst, zatímco budete čekat, až se dezert dopeče.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Bake & the City vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bake & the City
probíhá od 20. prosince 2016 do 2. ledna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 kuchařky Bake & the City

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBake & the City

Müller, Tobias

PRESCO GROUP a.s., 2016

Napsat komentář