Pečení na cestách

bake_and_the_city
Pečení může být radost dokonce i bez nejmenovaného rostlinného tuku. O tom vás koneckonců přesvědčí třeba Tobias Müller, blogger a vášnivý pekař v jedné osobě. Jeho nová kniha představuje klasickou kuchyňskou disciplínu v moderním a velmi chutném hávu. Stačí jen otočit stránku a roztopit troubu.

Rádi mlsáte? Rádi cestujete a z každé cesty jste si kromě krásných zážitků donesli i vzpomínku na úžasné dezerty, které jste na cestách ochutnali? Tak i Vám přinášíme pod vánoční stromeček jedinečnou a originální kuchařku plnou sladkých receptů, která zve všechny milovníky pečení a mlsání na lákavou okružní cestu za evropskými moučníky. Čeká na Vás celkem šedesát měst, které díky receptům navštívíte!

Tato kuchařka zve všechny milovníky pečení a mlsání na lákavou okružní cestu za evropskými moučníky. Autorem je sympatický kuchař Tobias Müller, který je mezi bloggery, kteří se věnují pečení sladkostí, opravdovým pojmem. Jeho blog můžete sledovat na www.kuchenbaecker.com. Sladké pozdravy z Tobiasových cest po evropských městech jsou inspirovány místní pekařskou klasikou, regionálními specialitami i kuriozitami typickými pro konkrétní město. Zažijte mnoho zábavy při pečení a mlsání!
Kniha je plná:

  • inspirativních nápadů, kreativních variací, oblíbených moučníků a specialit z 60 měst
  • tipů a triků pro kreativní pečení s jednoduchou výbavou a stylových dekorací jako bonusu
  • originálních fotografií

Publikace je rozdělená do 7 cest, které začínají vždy mapou s vyznačením jednotlivých měst. Z Londýna a Paříže přes Lisabon, Kodaň a Řím až do Prahy, Istanbulu a Moskvy – s jednou sladkou odbočkou do New Yorku. Kromě receptů a srozumitelného vysvětlení jednotlivých kroků pečení se dozvíte i zajímavosti o městech a zasvěcené informace z cest. Tato kniha pečení Vám vypráví příběhy!

Bake & the City

Autor: Tobias Müller

Počet stran: 142
Vazba:
Formát: 192×242 mm
ISBN: 978-80-87034-37-8
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Bake & the City vydalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s..

 

Ukázka z knihy

ukazka_z_knihy_bake_and_the_city


PRESCO-LOGO-120x60Společnost PRESCO GROUP a. s. byla založena v roce 1995. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBake & the City

Müller, Tobias

PRESCO GROUP a.s., 2016

Napsat komentář