Už vám žádná aukce neuteče!

aukce
Odjíždíte na dovolenou, a zrovna v té době končí aukce skvělé knihy, kterou prostě musíte mít? Nebo jste třeba ještě/už v práci a nemůžete si včas přihodit? Teď už vám žádná aukce neuteče, stačí si aktivovat automatické přihazování!

Dnes spouštíme žhavou novinku – automatické přihazování v aukcích. Stačí si jen nastavit maximální částku, za kterou chcete knihu získat, a automat se o vše postará.

Jak to funguje?

I nadále zůstává v platnosti ruční přihazování, na které jste zvyklí. Nově si kromě toho můžete nastavit i přihazování automatické. Zadáte maximální výši příhozu, potvrdíte a automat za vás bude přihazovat. Vždy přihodí na nejnižší vyšší možný příhoz.

Příklad: Vyvolávací cena je 110 Kč. Osoba A nastaví automat na 150 Kč. Osoba B ručně přihodí 2 Kč. Aktuální cena knihy v aukci bude 114 Kč a získává ji osoba A.

Pokud si nastavíte automat na stejnou částku jako někdo jiný, platí, že přednost má ten, kdo první nastavil automat.

Příklad: Osoba A nastaví automat na 150 Kč. O chvíli později přijde osoba B a také nastaví automat na 150 Kč. Okamžitě se provedou příhozy a zobrazí se ve výpisu u aukce, přičemž na prvním místě je osoba A. Chce-li osoba B knihu získat, musí buď přihodit ručně, nebo nastavit automat na vyšší částku.

Maximální výši příhozu lze automatu zvýšit, i opakovaně.

Lze kombinovat ruční i automatické přihazování, lze využít jen jeden způsob přihazování. Záleží na tom, co vám více vyhovuje.

 

Doufáme, že vás tato novinka potěší, a přejeme vám krásné léto.

Doporučení:
Share

Napsat komentář