Poučná kniha plná zvířátek

o-nezvedenem-zabackovi
Žáby, ryby, koťátka, šnečky i pavoučky – všechna tato zvířátka a mnoho dalších představuje menším dětem nová naučná kniha O nezvedeném žabáčkovi. Začtěte se do nápaditých rýmů a vychutnejte si pohled na překrásně provedené ilustrace.

Nápaditá, kresbami bohatě vyzdobená knížka je plná pohádek o všech možných zvířátkách – ptáčcích, broučcích, rybách i netopýrech. Děti se z ní dozvědí mnoho zajímavostí o světě zvířat.

O nezvedeném žabáčkovi a jiné pohádky

Autorka: Martina Kavková

Počet stran: 120
Vazba: vázaná
Formát: 190×220 mm
ISBN: 978-80-7243-863-1
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu O nezvedeném žabáčkovi a jiné pohádky vydalo
nakladatelství Brána.

 

Ukázka z knihy

o_nezvedenem_zabackovi_ukazka

o_nezvedenem_zabackovi_ukazka2

 

O autorce

Martina Kavková se narodila v dubnu roku 1983. Vystudovala gymnázium a poté FA ČVUT v Praze a získala titul Ing. arch. V průběhu studií se zabývala malbou a měla i tři samostatné výstavy v Praze. Nyní píše pohádky pro děti.


Nakladatelství Brána vydává populárně naučnou literaturu, především historickou, v edici Historie, v řadě Osobnosti dějin vycházejí knihy o významných lidech, pro memoárovou literaturu je určena edice Životy. Kromě beletrie (detektivky a prózy známých světových a českých autorů) a knih pro děti se zaměřují na horolezeckou literaturu a jejich ediční plán doplňují původní a překladové tituly v edici Vzdělání.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeO nezvedeném žabáčkovi a jiné pohádky

Kavková, Martina

Brána, 2016

Napsat komentář