Zahrajte si o odpovědi na historické otázky

akteri-kulisy-a-propadliste-perex
Zajímá vás období protektorátu a druhé světové války a máte pocit, že už o něm víte vše? Kniha Emila Hrušky vás možná přesvědčí o opaku. Stále totiž můžete narazit na množství otázek, na které jste odpovědi dosud neznali.

Co jste nevěděli o protektorátu

Zdálo by se, že o protektorátu a druhé světové válce bylo již všechno napsáno. Emil Hruška nás však svou novou knihou rychle vyvede z omylu.

Kam schoval zrádce Čurda své jidášské peníze? Kdo byla česká švagrová říšského maršála? Jaké jsou záhady Rosenbergova deníku? Jak klepáním koberců K.H. Frank hodlal přispět k vítězství třetí říše? Atd, atd., ale pokračování si už přečtete sami!

 

Aktéři, kulisy a propadliště

války a korupce

Autor: Emil Hruška

Vydalo: nakladatelství Futura
Počet stran: 142
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 9/2016
ISBN: 978-80-88035-14-5

Přečtěte si více o knize Aktéři, kulisy a propadliště, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Emil Hruška (nar. 1958) vystudoval práva a žurnalistiku. Po léta působil jako novinář a podnikový právník. V rámci výkonu své profese pobýval v řadě zemí včetně Mongolska, Ruska, Srbska či Bulharska. Od roku 2004 se specializuje na problematiku Evropské unie a působí jako poradce některých českých poslanců Evropského parlamentu. Literární činnost a publicistika se často překrývá s jeho profesním zájmem. Je mimo jiné autorem knih Akce Zeppelin (1999), Pohoří divočáků (2002), Vražda profesora Lessinga (2003), Sudetoněmecké kapitoly (2008), Konrad Henlein – Život a smrt (2010), Převedu vás… Na onen svět! (2012), Boj o pohraničí (2013), Peripetie sudetoněmeckého principála (2014), ale také povídkových sbírek My, hoši ze Sudet (2005, německy pod názvem Das Pferd am Fallschirm, 2010) a Muž dvou rakví (2007). Publikoval také velké množství článků a odborných statí v českém a německém tisku.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Aktéři, kulisy a propadliště

O období protektorátu a druhé světové válce bylo napsáno už mnoho knih a mohlo by se tak zdát, že po jejich přečtení budete vědět vše. Přesto se i dnes, po mnoha letech, najdou nové skutečnosti a otázky, které vás překvapí. Odpovědi na ně se rozhodl hledat Emil Hruška a neváhal se o ně podělit s veřejností, díky čemuž vznikla jeho nová kniha, kterou si můžete právě nyní přečíst.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Aktéři, kulisy a propadliště vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Aktéři, kulisy a propadliště
probíhá od 2. do 8. října 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 historické knihy Aktéři, kulisy a propadliště

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAktéři, kulisy a propadliště
války a korupce

Hruška, Emil

Futura, 2016

Napsat komentář