Vyhrajte knihu o zrádci československého národa

Peripetie-sudetonemeckeho-principala-perex
Kniha z pera Emila Hrušky se věnuje životu a osudu nacisty a sudetoněmeckého politika Konrada Henleina. Nová fakta a fotografie ocení hlavně ti, kteří se zajímají o válečnou literaturu a chtějí doplnit své znalosti.

Nová fakta o životě a smrti Konrada Henleina

Popis osudu Konrada Henleina, který se z občana Československé republiky změnil v jednoho z nejhorších zrádců v její historii. Autor objevil a sugestivně podává nová fakta, zejména týkající se údajné Henleinovy sebevraždy.

 

Peripetie sudetoněmeckého principála

Autor: Emil Hruška

Vydalo: nakladatelství Futura
Počet stran: 214
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 7/2014
ISBN: 978-80-86844-96-1

Přečtěte si více o knize Peripetie sudetoněmeckého principála, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Peripetie sudetoněmeckého principála

Z obyčejného člověka se vyšplhal až do blízkosti samotného Adolfa Hitlera a stal se tak jedním z nejhorších zrádců Československé republiky. Skutečně si říšský komisař pro sudetoněmecké oblasti po svém zajetí podřezal žíly sklem ze svých vlastních brýlí, nebo bylo vše jinak? Nová fakta odhaluje publicista Emil Hruška právě nyní ve své knize.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Peripetie sudetoněmeckého principála vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Peripetie sudetoněmeckého principála
probíhá od 4. srpna do 17. srpna 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Peripetie sudetoněmeckého principála

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePeripetie sudetoněmeckého principála

Hruška, Emil

Futura, 2014

Napsat komentář