Detektivka, která vás chytí

kocka-v-siti
Milovníci koček a detektivek určitě ocení dnešní knižní tip. Tři kamarádi, které spojuje vášeň pro chov sibiřských koček, se rozhodnou vyšetřit zločin, na který je policie krátká, a to za pomoci svých mazlíčků. O zábavu a napětí nebude nouze…

Detektivka, která vás chytí do sítě. Tak dlouho spřádali síť, aby odhalili zločin, až se do ní sami chytili. Aby ne, když šlo o síť sociální, kde nikdo není takový, jaký je, a kde si nemůžete být nikdy jisti, že si píšete s tím, s kým si myslíte, že si píšete! A to na začátku všeho byla „jenom“ kočka! Jenomže ne ledajaká! Tonda, Klárka a Linda – trojice kamarádů, kteří nedají dopustit jeden na druhého, a které spojuje vášeň pro chování vzácných sibiřských koček, se stane nepřímými svědky zločinu. A protože policie nemůže najít stopu, které by se chytila, rozhodnou se, že případ vyšetří sami. Neohroženě se pustí do pátrání, do kterého zapojí také svá zvířata – kočku Brusinku, kocoura Steva, jezevčíka Toníčka a také podivnou kočku Ornelu, ze které se nakonec vyklube někdo úplně jiný. Detektivku Kočka v síti budete číst doslova jedním dechem. Je totiž tak napínavá i zábavná, že ji přečtete na jediné nadechnutí.

Ukázka z knihy

Klárka otevřela oči. Za oknem je sice ještě tma a ve světle pouliční lampy víří sněhové vločky, ale dnes ji rozhodně nemusí nikdo přemlouvat, aby vstala. Ve skutečnosti se nemohla dočkat rána. Včera večer, to už byla v posteli, se jí do snů přimíchala vůně čokoládového těsta linoucí se z kuchyně. Jen si na to vzpomene, sbíhají se jí sliny. Dneska má totiž narozeniny, a jestli se její nos neplete, a to nejspíš neplete, maminka upekla čokoládový dort. Nejoblíbenější Klárčin dort: s čokoládovým krémem a čokoládovou polevou, ozdobený lentilkami. (str. 7)

Kočka v síti

Autorky: Radka Havlenová, Marie Petrovová 
Ilustrovala: Marie Saudková

Počet stran: 272
Vazba: vázaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-87973-23-3
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Kočka v síti vydalo nakladatelství No Limits.

O autorkách

Marie Petrovová je bývalá ředitelka komunikace v Komerční bance a v GE Money Bank. Dnes žena, která se po mnoha letech v korporátním prostředí, rozhodla postavit vlastní podnikání. Fascinují ji české ženy, které zvládnou to, co snad nezvládne žádná jiná žena na světě. Jen má pocit, že to pro ně není tak úplně dobře. A pokouší se to změnit. Kromě toho ji baví pozorovat s odstupem několika let svou někdejší profesi.

Zdroj informací: idnes.cz

Radka Havlenová je milovnice koček a působí v chovatelské stanici Siberian Spirit, CZ. Právě ona přišla s námětem na knihu.


Nakladatelství No Limits se snaží naplňovat svůj název. Neklade si limity v žánrovém zaměření knih, které vydává. Jeho jediným měřítkem je kvalita vydaných knih. Ať už jde o beletrii pro dospělé nebo pro děti, poezii, populárně-naučnou literaturu nebo humoristické romány, vyhledává takové tituly, které obstojí v čase, které přinášejí kultivovanou zábavu, a které dokážou netradiční zpracování skloubit se sdílností pro širokou čtenářskou obec. Dává tak šanci i mladým a začínajícím autorům.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKočka v síti

Havlenová, Radka – Petrovová, Marie

No Limits, 2016

Napsat komentář