Zasoutěžte si o audioknihu pro milovníky thrillerů

Vsude-kolem-cerny-les-perex
Když Leonora dostane pozvánku na rozlučkový víkend, je překvapená. Svoji kamarádku Clare totiž neviděla deset let, přesto se rozhodne přijmout. Kdyby však věděla, co na ni ve skleněném domě čeká, jistě by si to rozmyslela.

Co se stalo ve skleněném domě?

ROZLUČKU PŘED SVATBOU…

Leonora, spisovatelka úspěšných detektivek, žije sama celkem spokojeným životem v Londýně, až do dne, kdy dostane nečekané pozvání na předsvatební rozlučkový víkend své bývalé kamarádky Clare, kterou deset let neviděla. Leonora po dlouhém váhání pozvání přijme a ocitá se s hrstkou dalších lidí – s většinou z nich má společné pouze to, že se znají s Clare – v extravagantním skleněném domě kdesi na anglickém venkově. Zanedlouho se začnou dít podivné věci. V Leonoře vzrůstá napětí a spolu s další přítelkyní se rozhodnou, že se hned ráno vrátí do Londýna. Jenže v noci dojde k osudné události…

…NAVŠTÍVÍ SMRT

Leonora se probudí s těžkým zraněním v nemocnici – a dozvídá se o vraždě. Její pokoj hlídá policie: chrání ji před někým, nebo ji hlídají jako vězně? Aby mohla odpovědět, musí si vzpomenout, co se vlastně během víkendu přihodilo. Dokáže se oprostit od pocitu viny a odhalit skutečné motivy a skutečného vraha? Najde odvahu, aby se svěřila s tajemstvím, které dosud nechala pohřbeno v minulosti?

 

Všude kolem černý les

Autorka: Ruth Ware

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Simona Postlerová
Délka: 10 hodin 46 minut
Vydáno: 5/2016

Přečtěte si více o audioknize Všude kolem černý les, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audioteka-logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorce

Ruth Ware vyrostla v Lewes, v Sussexu, na jižním pobřeží Anglie. Po ukončení studií na Manchester University se usadila v Paříži a poté se přestěhovala do Severního Londýna. Pracovala jako servírka, prodavačka knih, učitelka angličtiny a tisková mluvčí. Je vdaná a má dvě děti. Všude kolem černý les je jejím prvním thrillerem, který si ihned po svém vydání získal velikou oblibu čtenářů a dostal se mezi nejúspěšnější debuty v tomto žánru.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Všude kolem černý les

Úspěšná prvotina anglické spisovatelky Ruth Ware se po knižním vydání dočkala také audio verze. Pokud patříte mezi fanoušky napínavých thrillerů, které jsou plné nečekaných zvratů pramenících z nevyřešených křivd dávného přátelství a lásek, ale k přečtení knihy jste se zatím nedostali, poslechněte si alespoň audioknihu, které propůjčila hlas herečka a dabérka Simona Postlerová.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Všude kolem černý les vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Všude kolem černý les
probíhá od 5. do 18. června 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Všude kolem černý les

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVšude kolem černý les
Audiokniha

Ware, Ruth

Audiotéka.cz, 2016

Napsat komentář