Vyhrajte cestu okolo světa s Ovečkou Shaun

Ovecka-shaun-cestuje-kolem-sveta-perex
Druhý díl neuvěřitelně zábavného cestovatelského dobrodružství Ovečky Shaun je tu. Tentokrát se můžete s touto oblíbenou seriálovou a filmovou hrdinkou vydat na cestu kolem světa. Pojďte si přečíst, kam všude se Shaun podívala.

Od Německa až po Austrálii

Ovecka-shaun-cestuje-kolem-sveta-ukazkaOblíbená filmová a seriálová hrdinka Ovečka Shaun se vrací ve druhém díle neuvěřitelně zábavné trilogie pro nejmenší, tentokrát pod názvem Ovečka Shaun cestuje kolem světa. Jak titul knihy sám napovídá, s hlavní hrdinkou zažijí čtenáři velká cestovatelská dobrodružství a věřte, že s touto knížkou zapomenou děti i rodiče na nudu a opět si procvičí svůj bystrý zrak a postřeh. I nyní je hlavním úkolem dětí najít na každé dvojstraně tu jedinou Ovečku Shaun s kudrnatou chocholkou.

Ovečka Shaun sice žije na poklidné farmě, ale je neustále v centru každé lumpárny, která ostatní ovečky vytrhne z poklidných dnů. Pod jejím vedením se všichni společně vydávají na cestu za velkým a neznámým dobrodružstvím.

Výprava začíná v Německu na zámku, který ovečky prozkoumají křížem krážem, dále navštíví elegantní Paříž, kde si užijí starobylé památky a prohlídku Eiffelovky a budou pokračovat do Londýna. Dalšími zastávkami této zdařilé výpravy jsou orientální Egypt, divoká džungle, Nepál a nakonec daleká Austrálie. A jak se tam naše milé ovečky dostaly? Úplně náhodou, vlastně tam zabloudily. Potkaly klokany a domorodé ovce, takže byly vlastně náramně spokojené. Výlet to byl úspěšný a ovečky zažily opět spoustu zábavy.

 

Ovečka Shaun cestuje kolem světa

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Počet stran: 34
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2016
ISBN: 978-80-8703-410-1

Přečtěte si více o knize Ovečka Shaun cestuje kolem světa, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s. Můžete si také prohlédnout několik stran z knihy: ukázka 1 a ukázka 2.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Vyhrajte knihu Ovečka Shaun cestuje kolem světa

Ovečce Shaun se cestování zalíbilo, takže po minulé dovolené u moře se s kamarády z farmy vydala rovnou na cestu kolem světa. Celá výprava začíná v Německu na zámku a pokračuje přes další evropské země. Ovečky ale nezůstanou pouze na našem kontinentu. Jedná se přece o cestu kolem světa, proto Shaun s ostatními procestují i mnohem exotičtější kouty naší planety. Nebyla by to však Shaun, kdyby se pořád někde neztrácela, takže i tentokrát bude hlavním úkolem vašich dětí najít na každé dvojstraně tu jedinou ovečku Shaun s kudrnatou chocholkou. Užijte si s nimi zábavu při hledání i vy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ovečka Shaun cestuje kolem světa vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Ovečka Shaun cestuje kolem světa
probíhá od 3. do 16. června 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Ovečka Shaun cestuje kolem světa

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOvečka Shaun cestuje kolem světa

PRESCO GROUP a.s., 2016

Napsat komentář