Středeční antistresový speciál

pastelky
Dnešní tipy ocení především ti, kteří hledají způsob, jak uniknout všudypřítomnému stresu. Přinášíme vám trojici antistresových omalovánek plných nádherných ilustrací zvířat, květin i exotiky!

V prvních antistresových omalovánkách naleznete exotiku takových míst jako je Kostarika, Japonsko a nebo třeba Brazílie. Prostřednictvím pastelek můžete vdechnout život nádherným místům i exotickým zvířatům, o kterých se vám ani nesnilo!

Exotický prales

Autorky: Becky Boltonová, Louise Chappellová

Počet stran: 80
Vazba: brožovaná
Formát: 230×240 mm
ISBN: 978-80-8111-401-4
Doporučená cena: 199 Kč

 

Zelené oceány rostlin, pestrobarevné květy a exotická zvířata – tyto omalovánky vás provedou tajuplnými pralesy naší planety. Brazílie, Japonsko, Kostarika nebo Austrálie – barvami podle své volby probuďte k životu netknutý ráj. Dejte tvořivosti volný průchod a dopřejte si malý únik z každodenního života. Odměnou vám bude uvolnění, bdělost, vnitřní klid a vyrovnanost. Neváhejte a s barevnými tužkami v ruce zastavte čas! Kniha obsahuje vyjímatelné obrázky a pohlednice.

Knihu Exotický prales vydalo nakladatelství Noxi.

Ukázka z knihy

prales  pralesomalovanky

 

————————————————

Pokud patříte mezi milovníky květin, pak si dopřejte relax a vrhněte se barvami do stránek dalších antistresových omalovánek, ve kterých se skrývá neuvěřitelně nádherná květinová říše!

Květiny – 70 antistresových omalovánek

Autor: Larousse

Počet stran: 72
Vazba: lepená
Formát: 210×210 mm
ISBN: 978-80-7529-032-8
Doporučená cena: 199 Kč

 

Jak se oprostit od každodenních starostí? Abyste se mohli zaměřit sami na sebe a znovu nabýt energii, nechte se pohltit těmito omalovánkami. Zcela náhodně si z tohoto bloku zvolte jakoukoli ilustraci, květiny všech druhů, reálné či imaginární, jimž dáte své oblíbené barvy. Neplatí zde žádné pravidlo: fixy, tužky, kvaš, pastely… použijte barvy, které máte po ruce, a pusťte se do toho. Jak obrázky ožívají barvami, pozvolna se ve vás usazuje klid. Listy lze z bloku vytrhnout, což vám umožní vystavit si ty nejzdařilejší výtvory. Díky pěti až deseti minutám omalovávání denně můžete meditovat!

Knihu Květiny – 70 antistresových omalovánek vydalo
nakladatelství Slovart.

Ukázka z knihy

kvetiny      kvetinyomalovankyantistres      kvetiny1

————————————————

A pokud vás láká spíš nedotčená příroda severu, plná divokých zvířat a přírody, kterou si člověk nedokázal podmanit, pak najdete klid u posledních antistresových omalovánek, které vás zavedou právě do Severské divočiny!

Severská divočina

Autorka: Claire Scullyová

Počet stran: 80
Vazba: brožovaná
Formát: 230×240 mm
ISBN: 978-80-8111-403-8
Doporučená cena: 199 Kč

 

Netknutá, panenská příroda, tajuplné lesy, vlci, sovy a medvědi – barvami podle své volby probuďte k životu divokou krásu severu. Dejte tvořivosti volný průchod a dopřejte si malý únik z každodenního života. Odměnou vám bude uvolnění, bdělost, vnitřní klid a vyrovnanost. Neváhejte a s barevnými tužkami v ruce zastavte čas! Kniha obsahuje vyjímatelné obrázky a pohlednice.

Knihu Severská divočina vydalo nakladatelství Noxi.

Ukázka z knihy

divocina   severskadivocina

————————————————

Antistresovým omalovánkám jsem věnovali i knižní speciál na našem webu! Podívejte se také na další článek věnovaný antistresovým omalovánkám! Inspiraci můžete najít i v dalším příspěvku!


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených kreativních knih vás nejvíce zaujala? Vybarvujete také rádi? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeExotický prales
Maluj a relaxuj

Boltonová, Becky - Chappellová, Louise

Noxi, 2016

zobrazit info o knizeKvětiny – 70 antistresových omalovánek

Larousse

Slovart, 2015

zobrazit info o knizeSeverská divočina
Maluj a relaxuj

Scullyová, Claire

Noxi, 2016

Napsat komentář