Vyhrajte návod, jak poznat svého vnitřního boha

Bohove-a-bohyne-v-nas-perex
Naši slovanští předkové uctívali mnoho bohů a jejich život provázely různé tradice a zvyky, na které mnozí z nás již zapomněli. Vraťme se k těmto starým pravdám, objevme svého vnitřního boha a načerpejme z tohoto poznání novou sílu.

Návrat k hodnotám předků

Bohove-a-bohyne-v-nas-ukazkaVraťme se do doby, kdy lidé k neznámým věcem přistupovali s bázní, kdy příroda byla plná tajemství, a svět lidí se prolínal se světem bohů. Návrat ke starým pravdám totiž může být návratem sama k sobě. V této knize se seznámíte se slovanskými bohy a bohyněmi jako s archetypy, které žijí v každém z nás. Získáte tak kontakt se silou, která ve vás dřímá a je silou naší země. Získáte možnost podívat se sami na sebe, na své vztahy, na způsob, jak komunikujete se svým okolím, ale také na to, jak okolí komunikuje s vámi.

Autorka nás nejprve seznámí s důležitými pojmy, jako je archetyp nebo rituál, které se v našem životě běžně vyskytují, pouze si to přímo neuvědomujeme. Pro pochopení slovanského panteonu je potřeba také znát způsob života starých Slovanů, jejich tradice a zvyky.

Bohové jsou v knize popsáni na základě představ starých Slovanů o jejich vlastnostech a schopnostech a v rámci vzájemných vztahů, které nám pomůže lépe pochopit ilustrace bájného „Veledubu“, v jehož koruně bohové sídlí.

Výtvarnice Lucia Daučová knihu zkrášlila i ilustracemi jednotlivých bohů. Pro jednodušší sblížení s bohem je nejlepší si ho nakreslit podle svých představ, proto máte k dispozici volné stránky s obrysovými skicami k dotvoření, aby to zvládl opravdu každý.

Součástí knihy je test, pomocí něhož zjistíte, která bohyně / který bůh se ve vás skrývá.

 

Bohové a bohyně v nás

Autorka: Zuzana Řezáčová Lukášková

Vydalo: nakladatelství Zoner Press
Ilustrace: Lucia Daučová
Počet stran: 176
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2016
ISBN: 978-80-7413-324-4

Přečtěte si více o knize Bohové a bohyně v nás, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Zoner Press. Navíc si můžete prohlédnout krátkou ukázku, nebo přečíst náš článek.

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

 

Ukázka z knihy

Bohove-a-bohyne-v-nas-ukazka-2Chors a práce

S ženou s převahou Chors se můžete setkat na místech, která umožňují zůstat neviděná a neslyšená, ale která zároveň vyžadují tvůrčí potenciál. Dobře se uplatní jako kuchařka, cukrářka, švadlena, spisovatelka. Pro svou empatii může být také dobrou psycholožkou.

Silné stránky

  • velká schopnost přizpůsobení se
  • empatická a pozorná posluchačka
  • spolehlivá a inspirativní členka týmu
  • velké umělecké nadání

Slabé stránky

  • těžko prosazuje svá rozhodnutí
  • stává se obětí šikany
  • často nešťastně zamilovaná (str. 110)

 

Vyhrajte knihu Bohové a bohyně v nás

Získejte nový pohled nejen na svět okolo sebe, ale především na sebe samé a objevte sílu, která ve vás dřímá a kterou můžete využít pro splnění svých cílů a snů. Vraťte se do doby, kdy se svět našich slovanských předků prolínal s přírodou a se světem bohů. V každém z nás se skrývá nějaká božská část, takže neváhejte a zjistěte, který bůh či bohyně je právě ve vás. V knize Zuzany Řezáčové Lukáškové si můžete navíc nejen číst, ale také zapojit svoji kreativitu a jednotlivá božstva si namalovat.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Bohové a bohyně v nás vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bohové a bohyně v nás
probíhá od 25. dubna do 8. května 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Bohové a bohyně v nás

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBohové a bohyně v nás

Řezáčová Lukášková, Zuzana

Zoner Press, 2016

Vyhrajte návod, jak poznat svého vnitřního boha - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. veam veam napsal:

    Děkuji za za knihu Bohové a bohyně v nás..Balíček došel v pořádku..Hezký den :-)

  2. Nellinka napsal:

    Dobrý den,

    děkuji za knihu Bohové a bohyně v nás. Moc jsem si ji přála. Dnes přišla v naprostém pořádku.

Napsat komentář