Tipy plné lásky a vášně

Rychle a nespoutane_Grey_Posledni vykrik
Dnešní knižní tipy přinášejí tři láskyplné, smyslné a nervy drásající příběhy. Přečtěte si poslední díl milostné série Kristy Brombergové, nahlédněte až na dno duše Christiana Greye nebo sáhněte po dalším erotickém románu Alice Claytonové.

Oceňovaná erotická série Kristy Brombergové vrcholí třetím dílem nazvaným Rychle a nespoutaně. Rylee Thomasová a Colton Donavan musejí společně překonat mnoho těžkých zkoušek, aby dokázali svůj vztah udržet pohromadě. Přečtete si emocemi nabitý závěr jejich příběhu, který vás rozhodně nenechá v klidu.

Rychle a nespoutaně

Autorka: Kristy Brombergová
Přeložila: Jaroslava Novotná

Počet stran: 424
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7462-923-5
Doporučená cena: 328 Kč

Knihu Rychle a nespoutaně vydalo nakladatelství Jota.

Kolem Rylee a Coltona se všechno hroutí a jejich vztah je podroben několika těžkým zkouškám. Najdou v sobě sílu bojovat o to jediné, bez čeho nedokážou žít – jeden o druhého?
V posledním díle milostné série Kristy Brombergová plnými hrstmi dávkuje sex, vášeň i napětí. Třetí díl začíná dramatickými okamžiky Coltonovy havárie na závodní dráze. A i když Colton jako zázrakem přežije, Rylee se obává následků, jež by se mohly promítnout na jejich křehkém vztahu, který tak dlouho pracně slepovali. Coltonova zranění jsou vážná, ale daleko větší muka se odehrávají v jeho duši. Rylee tak s hrůzou sleduje jeho boj s démony minulosti.
Když už se zdá, že jejich vztah přeci jen dojde naplnění, osud znovu zasáhne nečekanou silou. Příběh Coltona a Rylee nabere dramatický spád a stává se přímo thrillerem, ve kterém jde doslova o život. A právě v takových vypjatých okamžicích, kdy si člověk sáhne až na dno a skutečně pozná sám sebe, se nezkrotný bouřlivák Colton a nesmírně obětavá Rylee musí rozhodnout, co dál.

 

Ukázka z knihy

„Klap,“ řekne neskonale něžným hlasem.
Proč je to tak strašně nahlas? Zpod hustých řas se na mě dívají veliké oči, průzračně zelené duhovky jako ztělesněná nevinnost. Prsty si pohrávají se setrvačníkem, a když se naše pohledy setkají, pohodí hlavou a upřeně si mě prohlíží.
„Ahoj, ty tam,“ řeknu a prostor mezi námi rezonuje ohlušujícím tichem.
Něco není v pořádku.
Něco, sakra, není v pořádku.
Zase ten strach, je tu zpátky.
Strach z neznámého, záblesky vzpomínek.
Dusím se děsem.
Zelené oči se do mě vpíjejí.
Strach pomalu ustupuje, když se pousměje koutkem ukoptěných úst a na tváři se mu udělá dolíček.
„Nesmím mluvit s cizími lidmi,“ řekne a trochu narovná záda, tváří se jako velký kluk, jakým by chtěl být. (str. 6)

Přečtěte si celou ukázku.

 

Řekli o knize

Nikdy jsem žádný příběh tak neprožívala… Je to prostě super… Kristy Brombergová vážně umí vzít za srdce.

The Book Vamps

Kristy Brombergová dokáže roznítit ve čtenáři netušené pocity… Tak intimní a přitom tak důvěrně známé… Jedna z nejneuvěřitelnějších věcí, jaké kdy budete číst.

A is for Alpha, B is for Books

Naprosto impozantní závěr… Tahle série je něco, co si s sebou ponesete navždy.

A Book Whores Obsession

Kristy Brombergová

Kristy Brombergová vás na první pohled oklame svou vizáží nenápadné ženy, ale v nitru jí sálá žár, který z ní vytryskne pokaždé, když se její prsty dotknou počítačových kláves. Je manželka, maminka, krotitelka dětí, sběračka hraček, řidička, surfařka po netu, znalkyně pohádek a machr přes panenky a všemožné činnosti domácí i jiné. Má ráda dietní kolu s rumem, muziku na plné pecky a ve spíži má tajnou skrýš na čokoládu. Brombergová žije v Jižní Kalifornii. Když si potřebuje na chvíli odpočinout od každodenního chaosu, můžete ji spatřit na běžeckém pásu nebo se čtečkou v ruce, začtenou do nějaké dobré lechtivé knížky.
V roce 2013 se Brombergová rozhodla prorazit jako spisovatelka. Její debut, trilogie Rychle a smyslněRychle a vášnivě a Rychle a nespoutaně, si vysloužil uznání a objevil se v mnoha žebříčcích bestsellerů, včetně těch nejprestižnějších jako jsou The New York Times a USA Today.

Informace o autorce byly čerpány ze stránek nakladatelství Jota.

————————————————

Všichni víme, o co se jedná. Známe ji, i když jsme ji možná ještě nečetli. Tu záležitost s panem Greyem. Příběh světově proslulého bestselleru Padesát odstínů šedi můžete nyní prožít znovu od začátku, z jiného úhlu pohledu. Očima Christiana Greye. Ale to už vy vlastně určitě víte…

Grey

Autorka: E. L. James
Přeložila: Zdeňka Lišková

Počet stran: 560
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7505-259-9
Doporučená cena: 459 Kč

Knihu Grey vydalo nakladatelství XYZ.

Strhující erotický román Padesát odstínů šedi očima Christiana Greye. Prostřednictvím jeho vlastních slov, myšlenek, úvah a snů nabízí E. L. James jiný pohled na milostný příběh, který uchvátil miliony čtenářů po celém světě.

CHRISTIAN GREY má rád kontrolu v každé situaci. Jeho život je uspořádaný, disciplinovaný a naprosto prázdný – až do dne, kdy do jeho kanceláře vpadne půvabně neohrabaná a rozevlátá Anastasia Steeleová. Po jejím odchodu se na ni Christian snaží zapomenout, ale místo toho se zmítá v bouři emocí, kterým nerozumí ani jim nedokáže odolat. Vypadá to, že na rozdíl od žen, s nimiž se stýkal dřív, do něj Ana vidí – že přes masku úspěšného obchodníka užívajícího si luxusní životní styl pronikne až do Christianova chladného a zraněného srdce. Zažene vztah s Anou děsivé zážitky z dětství, které Christiana každou noc pronásledují? Nebo jeho temné sexuální touhy, tendence ovládat druhé a zničující sebenenávist Anu odradí a zničí křehkou naději, kterou mu dává?

 

Ukázka z knihy

„Už odcházíš?“
Vypadá, že ji to překvapuje. „Ano.“
„Jak se dostaneš zpátky?“ ptá se.
„Vyzvedne mě Taylor.“
„Můžu tě odvézt já. Mám krásné nové auto.“
Tak je to lepší. Konečně ho přijala tak, jak měla, ale po tom šampaňském by neměla sedat za  volant. „Myslím, že na  to jsi trochu moc pila.“
„Opil jsi mě schválně?“
„Ano.“
„Proč?“
„Protože o všem moc přemýšlíš a jsi skoupá na slovo, stejně jako tvůj nevlastní otec. Stačí ti kapka vína a rozpovídáš se, a já potřebuju, aby ses se mnou bavila upřímně. Jinak jsi zamlklá a já netuším, co se ti honí hlavou. In vino veritas, Anastasie.“
„A ty si myslíš, že jsi ke mně vždycky upřímný?“
„Snažím se. Tohle bude fungovat jedině, pokud k  sobě budeme upřímní.“ (str. 260)

Přečtěte si, jak ukázka pokračuje.

 

E. L. James

E. L. James, vlastním jménem Erika Mitchell Leonardová, (*1963, Londýn) je nezávislá anglická spisovatelka, televizní producentka, scenáristka a velká senzace literárního světa posledních let. Svou prvotinu vydala na jaře 2011 jako e-knihu na internetu. Aby se z ní stal světový bestseller, nepotřebovala žádnou publicitu v běžných médiích. V internetovém knihkupectví si ji stáhlo přes milion čtenářů. Román se vyšplhal na přední místa prestižního žebříčku nejprodávanějších knih v USA hodnoceného listem The New York Times. Její románová prvotina byla původně fanfiction populární upírské ságy Stmívání. Podle jejích vlastních slov do něj zakomponovala svou krizi středního věku a další své fantazie. Úspěch, kterého její dílo dosáhlo zejména v internetové komunitě, ji naprosto šokoval. Později pouze změnila jména hlavních hrdinů a román v roce 2011 vydala pod názvem Fifty Shades of Grey Padesát odstínů šedi. Příběh se dočkal dvou pokračování, nazvaných Padesát odstínů temnoty (Fifty Shades Darker) a Padesát odstínů svobody (Fifty Shades Freed). Skandální romány E. L. Jamesové, které otevřeně hovoří o sexuální fantazii žen, vyvolávají od začátku kontroverze. Tomuto dílu bývá dokonce přičítáno, že zvedl zájem žen o sex.

Informace o autorce byly čerpány ze stránek internetového knihkupectví bux.cz.

————————————————

A je to tu, další nadupaný román z oblíbené série Cocktail! Po Nabíječi, Roštěnce, Hřebci a Samci vtrhl do našich knihkupectví i srdcí Poslední výkřik. Sladká tečka po těžkém obědě, která vás rozesměje a zahřeje.

Poslední výkřik

Autorka: Alice Claytonová
Přeložila: Jana Doležalová-Montorio

Počet stran: 120
Vazba: brožovaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-204-3872-0
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Poslední výkřik vydalo nakladatelství Mladá fronta v edici Erotic.

Caroline patří mezi špičkové interiérové designéry v San Francisku, ale i přes své pracovní vytížení si dokáže najít čas na chvíle odpočinku v teple domova. Světoběžník Simon na oplátku výrazně skrouhl svoje zahraniční cesty, aby se mohl se svou Roštěnkou v klidu oddávat pečení dobrot, všemožnému bušení i jinému řádění… Další krok v jejich životech se zdá být logický – cinknutí skleničkami, svatební závoj a ulička posetá okvětními lístky růží, je však tím pravým ořechovým i pro tenhle nekonvenční pár? Když ale Caroline vyděsí telefonát ohledně jisté nehody, která se udála při focení v jihovýchodní Asii, uvědomí si, že „dokud nás smrt nerozdělí“ není jen působivě znějící fráze. I konvence mají najednou něco do sebe. Smíchejte sklenku erotiky se špetkou smíchu a trochou nahoty, ochuťte kapkou exotického prostředí, přihoďte růžovou košilku a podávejte s chuťovkou z kocoura Clivea.

 

Ukázka z knihy

„Tohle je zlý. Tohle je fakt zlý,“ opakovala Sophie.
„Podej mi papírový utěrky, já to zkusím setřít… Ježiši, to je nechutný.“
„Tohle je zlý. Tohle je fakt zlý.“
Na protest jsem zadupala. „Můžeš s tím laskavě přestat? Musíme s tím něco udělat, než – do prčic.“
Do místnosti právě vešla Mimi.
„Co to mám sakra na svatebních šatech?“
Nejrychlejší způsob, jak se nechat sesadit z funkce družičky na hanebného hosta, je vyzvracet se nevěstě na svatební róbu. Pokud chcete, aby se vám to skutečně povedlo, ujistěte se, že nevěsta je pedantská perfekcionistka zapálená do plánování a propadající vrtochům jako princezny z pohádky.
Z psychologického hlediska byla Mimo ukázková osobnost typu A ovšem navíc měla svou disneyovskou stránku, což znamenalo, že pokud se nedokázala rozhodnout pro jedny svatební šaty, pořídila si dvoje. Ušité na zakázku. Jedny na obřad a druhé na hostinu. Když tedy první z nich znesvětily napůl strávené kukuřičné lupínky, Mimi přepnula do krizového režimu a svůj nápad zakoupit dvoje šaty prohlásila okamžitě za akt geniální prozíravosti.

 

Alice Claytonová

Alice-ClaytonovaAlice Claytonová léta pracovala v kosmetickém průmyslu, pak si ale řekla dost, vzala do ruky laptop a odstartovala svou závratnou kariéru spisovatelky. Zbožňuje práci na zahradě (kromě plení záhonů), pečení (kromě uklízení) a v současné době přesvědčuje svého přítele, aby z ní učinil počestnou ženu. V nakladatelství Mladá fronta již vyšly její romány Kdopak je ta zrzka? (2013), Zrzka se odhaluje (2014), Zrzka všem učaruje (2015), Nabíječ (2014), Roštěnka (2014), Hřebec (2015) a Samec (2015).

Informace o autorce byly čerpány ze stránek nakladatelství Mladá fronta.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete mnoho báječných knih
za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám
svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoslední výkřik
Vyvrcholení příběhu nabíječe a roštěnky…

Claytonová, Alice

Mladá fronta, 2016

zobrazit info o knizeGrey
Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye

James, E. L.

XYZ, 2016

zobrazit info o knizeRychle a nespoutaně

Brombergová, Kristy

Jota, 2016

Napsat komentář