Inspirace pro domácnost

inspirace-domacnost
Se začátkem jara začínají starosti a radosti s domácností a zahrádkou. Pojďte se společně s knižními tipy inspirovat. Čeká na vás notes k netradiční kuchařce, dále se přesvědčíte, že zahradničit se dá i na malém balkóně. A ať už jste začátečník nebo pokročilý, pár rad o šití neuškodí. A nebo můžete zlepšit své pěstitelské techniky na zahrádce.

Zaujala vás Květinová kuchařka? Zkuste také Notes Květinové kuchařky. Prozradí vám, kdy vyrazit na to či ono jedlé kvítí a býlí. A nechybí prostor pro poznámky kytkožrouta.

Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech. Je přehledně rozdělen do čtyř ročních období kytkožrouta – od prvního rašení rostlin až do prvních podzimních přízemních mrazíků včetně rostlin, které se do kuchařky nevešly.

S Notesem Květinové kuchařky budete na sběr správně vybaveni a dozvíte se, jak o úlovek pečovat doma.

Notes Květinové kuchařky

Autorka: Jana Vlková

Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Formát: 150×150 mm
ISBN: 978-80-87049-87-7
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Notes Květinové kuchařky vydalo nakladatelství Smart Press.

Přečtěte si také naši reportáž o této knize.

————————————————

Ať už máte balkón malý či velký, pěstovat květiny, ovoce a zeleninu je možné všude. Nevěříte? Sáhněte po knize Pohoda na balkóně a přesvědčte se sami.

Těší vás pestré květy, máte chuť na výtečné ovoce nebo na lahodnou zeleninu? Místo pro ně najdete všude! I na tom nejmenším balkóně nebo ve vnitrobloku! Důležitá je vlastní radost. V této knize najdete všechny základní informace, které se vám budou hodit. A také dobré tipy na biopěstování. Tak dveře dokořán, rukavice na ruce a pusťte se do zahrádkaření! Přesně podle vašeho gusta!

Pohoda na balkóně

Autorka: Mascha Schachtová
Přeložila: Runka Žaludová

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 230×240 mm
ISBN: 978-80-7529-043-4
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Pohoda na balkóně vydalo nakladatelství Slovart.

Prohlédněte si ještě ukázku.

————————————————

Toužíte si ušít nějaký krásný kousek oblečení, který budete mít pouze vy a budete díky tomu originální? Nebo jste začátečník a potřebujete se šitím poradit? Kniha Šití: Jak na to se vám jistě bude hodit.

Více než 200 rad, postupů a výrobních tajemství pro pokročilé i začátečníky

Šijete, nebo se tomu teprve chcete učit? Kniha Lorny Knightové z oblíbené řady „Jak na to“ se v každém případě stane vaším osobním rádcem, který vám bude k dispozici čtyřiadvacet hodin denně. Naleznete zde všechny techniky, které byste mohli potřebovat, praktické rady, tipy a rovněž zajímavé a užitečné nápady a návody na šití konkrétních výtvorů.

Prozradíme vám nejrůznější krejčovská tajemství, poradíme, co dělat, aby vaše výtvory vypadaly jako od profesionála. Nabídneme inspiraci k tvorbě originálních oděvů, doplňků i bytových dekorací. Poradíme také, jak se vypořádat se všemožnými problémy, jež by se vám snad mohly postavit do cesty.

Šití: Jak na to

Autorka: Lorna Knightová
Přeložila: Ivana Mádrová

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 195×250 mm
ISBN: 978-80-7359-466-4
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Šití: Jak na to vydalo nakladatelství Metafora.

————————————————

Pěstování ovoce a zeleniny není lehkým úkolem. A už vůbec není jednoduché dosáhnout výborné chuti. Kniha Pěstujeme dobrou chuť vám pomůže získat výtečnou chuť pomocí nových pěstitelských technik.

Zklamala vás někdy chuť vašich čerstvě sklizených a s láskou opečovávaných rajčat? Zkušený botanik s bohatou praxí v zahradách v Kew a úspěšný autor zahradnické literatury James Wong je přesvědčený, že kamenem úrazu jsou pěstitelské metody zaměřené na rekordní úrodu bez zřetele na chuť a živiny. A nabízí jedinečný, vyzkoušený a osvědčený postup, který vyžaduje méně úsilí než obvyklé pěstební techniky – jinými slovy: s minimem námahy maximum chuti. Nevěříte? Nejpřesvědčivějším důkazem je praxe!

Pěstujeme dobrou chuť

Autor: James Wong
Přeložila: Jiřina Stárková

Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Formát: 183×245 mm
ISBN: 978-80-7529-026-7
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Pěstujeme dobrou chuť vydalo nakladatelství Slovart.


Zapojte se do aukcí, v nichž najdete tyto knižní rádce a mnoho dalších knih za skvělé ceny.

Potřebujete také inspiraci? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNotes Květinové kuchařky

Vlková, Jana

Smart Press, 2016

zobrazit info o knizePohoda na balkóně
Rady pro začátečnice

Schachtová, Mascha

Slovart, 2015

zobrazit info o knizeŠití: Jak na to
Více než 200 rad, postupů a výrobních tajemství pro pokročilé i začátečníky

Knightová, Lorna

Metafora, 2016

zobrazit info o knizePěstujeme dobrou chuť
Rady a finty, jak vylepšit chuť vlastní úrody

Wong, James

Slovart, 2016

Napsat komentář