Pěstujeme dobrou chuť

Rady a finty, jak vylepšit chuť vlastní úrody

zobrazit info o knize
Nakladatelství Slovart
Vydáno   2/2016
ISBN 978-80-7529-026-7
Překlad Stárková, Jiřina
Vydání 1.
Počet stran 224
Vazba vázaná
Formát 183×245
Doporučená cena 499 Kč

O knize

Zklamala vás někdy chuť vašich čerstvě sklizených a s láskou opečovávaných rajčat? Zkušený botanik s bohatou praxí v zahradách v Kew a úspěšný autor zahradnické literatury James Wong je přesvědčený, že kamenem úrazu jsou pěstitelské metody zaměřené na rekordní úrodu bez zřetele na chuť a živiny. A nabízí jedinečný, vyzkoušený a osvědčený postup, který vyžaduje méně úsilí než obvyklé pěstební techniky – jinými slovy: s minimem námahy maximum chuti. Nevěříte? Nejpřesvědčivějším důkazem je praxe!

Doporučení:
Share

Související články