Zasoutěžte si o soubor povídek tvořící jeden příběh

Hybetele-perex
S románem úspěšného britského autora Davida Mitchella procestujete málem celý svět. V deseti volně na sebe navazujících povídkách se podíváte do Tokia, Petrohradu, Londýna i New Yorku. A v každém z měst na vás čeká jiná postava a jiný příběh.

Nepostřehnutelně propojené osudy

Okinawa, Tokio, Hong Kong, Mongolsko, Petrohrad, Londýn a nakonec New York. Na této cestě můžeme s členem japonského kultu Óm Šinrikjó spoluprožívat jeho pocity po plynovém útoku v tokijském metru, potkáme se s podloudným mongolským obchodníkem a petrohradským zlodějem, brutálně zneužívanou mladou Číňankou či zklamaným irským vědcem.

Jednotlivé příběhy na sebe často až s téměř nepostřehnutelnou jemností navazují a vzájemně se překrývají a nabízejí tak čtenářský zážitek, jaký David Mitchell předvedl ve svém vrcholném díle – Atlasu mraků.

 

Hybatelé

Autor: David Mitchell

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Lenka Pavlovská
Počet stran: 352
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 2/2016
ISBN: 978-80-204-3998-7

Přečtěte si více o knize Hybatelé, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Hybatelé

Začtěte se do souboru deseti povídek, v nichž se v každé podíváte do jiného města i země společně s jejich devíti hrdiny. Poznejte příběhy člena japonského kultu Óm Šinrikjó, petrohradského zloděje, zklamaného irského vědce a dalších postav, které na sebe sotva postřehnutelně navazují, překrývají se a směřují ke společnému konci. Co mají tito na první pohled zcela rozdílní lidé společného? To si přečtěte ve znovu vydané románové prvotině britského autora Davida Mitchella, která byla oceněna cenou listu Manchester Guardin.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Hybatelé vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hybatelé
probíhá od 6. do 19. března 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Hybatelé

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHybatelé

Mitchell, David

Mladá fronta, 2016

Napsat komentář