Získejte nové pohádkové příběhy oblíbených hrdinů

Ledove-kralovstvi-exklusivni-kolekce-pribehu-perex
Shledejte se znovu se svými oblíbenými hrdiny z Arendelle. Nejnovější pohádky, které jistě ještě neznáte, můžete svým ratolestem buď předčítat, nebo to zkuste nechat na nich. Příběhy jsou akorát dlouhé, takže starší děti čtení jistě zvládnou samy.

Pohádkové příhody z Arendelle

Ledove-kralovstvi-exklusivni-kolekce-pribehu-ukazkaPřidejte se k nám a přečtěte si o královské pyžamové party Anny a Elsy, Kristoffově pátrání po ledové nestvůře, Olafově oslavě narozenin a dalších a dalších příhodách z Arendelle.

Každá pohádka v této sbírce je dlouhá přesně tak, aby při čtení potěšila rodiče, posluchače i malé čtenáře.

 

Ledové království – Nejkrásnější kolekce příběhů

Vydalo: nakladatelství Egmont ČR
Počet stran: 208
Vazba: polstrovaná LUX
Vydáno: 1/2016
ISBN: 978-80-252-3370-2

Přečtěte si více o knize Ledové království – Nejkrásnější kolekce příběhů, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Ledove-kralovstvi-exklusivni-kolekce-pribehu-ukazka-2Jakmile ráno vyšlo slunce, shromáždili se závodníci na startu rychlostního závodu. Anna, Elsa a Kristoff naskočili na sáně a čekali, až hlavní sudí závod odstartuje.
„Jedemééé!“ vykřikla Anna a trojice se hnala bok po boku s ostatními závodními sáněmi dolů z kopce.
Anna přivírala oči před poletujícím sněhem a dřevěné ledařské sáně jako by z kopce přímo letěly. „Vyhráváme!“ ječela Anna nadšeně, když zjistila, že všichni ostatní zůstávají za nimi.
Anna s Elsou a Kristoffem už byli téměř v cíli, když se kolem nich obrovskou rychlostí přehnaly další sáně. Nikdo z nich si nestačil všimnout, kdo byl na nich.
Teprve v cíli všichni zjistili, že je předjely sáně řízené dětmi.
„Vyhrály jsme! Vyhrály jsme!“ radovaly se děti a spokojeně objímaly jeden druhého. Když Anna s Elsou viděly jejich nefalšovanou radost, nedokázaly být zklamané, že jejich sáně dojely až druhé. Doufaly, že to Kristoff bude cítit stejně.

 

Vyhrajte knihu Ledové království – Nejkrásnější kolekce příběhů

Americký animovaný film Ledové království měl u dětí obrovský úspěch, proto se není čemu divit, že na trhu najdeme i mnoho ostatních věcí a suvenýrů s hlavními hrdiny. Nejinak je tomu i v nejnovější knize, kde se malí čtenáři opět setkají s nebojácnou Annou a její sestrou Elsou, drsným horalem Kristoffem a jeho věrným sobem Svenem, a samozřejmě nesmí chybět ani sněhulák Olaf. Pokud tedy i vaše děti patří mezi fanoušky této pohádky, neváhejte a pusťte se s nimi do čtení.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ledové království – Nejkrásnější kolekce příběhů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Ledové království – Nejkrásnější kolekce příběhů
probíhá od 5. do 18. ledna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Ledové království – Nejkrásnější kolekce příběhů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLedové království – Nejkrásnější kolekce příběhů

Disney, Walt

Egmont ČR, 2015

Napsat komentář