Vyhrajte deset nových příběhů ze Šeptajícího lesa

Tappi-a-prvni-snih-perex
V Šeptajícím lese se stále něco děje. Jak by také ne, když v něm bydlí dobrosrdečný viking Tappi, sobík Chichotek a jejich kamarádi. Vydejte se s nimi za dobrodružstvím i vy. Občas se jim sice stane nějaká ta pohroma, ale nic, co by nespravila horká čokoláda.

Další dobrodružství vikinga Tappiho a jeho přátel

TAPPI i pierwszy snieg - srodek_TAPPYPrvní díl z nové série Tappi a přátelé.

Vítejte v kouzelném, zasněženém světě usměvavého Tappiho a rošťáckého Chichotka!

V Šeptajícím lese bydlí viking Tappi se sobíkem Chichotkem. Společně chodí na procházky, připravují se na zimu a navštěvují kamarády – bobra Rachotka, veverku Čiperku a medvěda Břicháče. Čas od času však do Šeptajícího lesa přijde nečekaná pohroma. To pak Tappi s Chichotkem bez váhání opustí svou útulnou chalupu, aby všechno napravili. Někdy se z nezvaného hosta vyklube nový kamarád, jindy oba přátelé skončí celí zmáčení – nic, co by nespravil šálek horké čokolády.

První díl z nové série Tappi a přátelé přináší deset krátkých příběhů doplněných půvabnými barevnými ilustracemi. Pokračování s názvem Tappi a narozeninový dort připravujeme k vydání na jaro 2016.

 

Tappi a první sníh

Autor: Marcin Mortka

Vydalo: nakladatelství Host
Ilustrace: Marta Kurczewska
Překlad: Michael Alexa
Počet stran: 52
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2015
ISBN: 978-80-7491-595-6

Přečtěte si více o knize Tappi a první sníh, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host. A nezapomeňte také na náš článek.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorovi

Marcin-MortkaMarcin Mortka (nar. 1976) se narodil v Poznani, je absolventem skandinavistiky, učí angličtinu a norštinu. Píše převážně fantasy literaturu pro dospělé, ale v posledních třech letech se věnuje i knihám pro děti a mládež. Právě malým čtenářům je určena série Tappiho příhody, jejíž první díl Příhody Tappiho ze Šeptajícího lesa byl velmi úspěšný, stejně tak pokračování s názvem Tappiho putování po Šumících mořích. Dobrodružství dobrosrdečného vikinga však nekončí a nakladatelství Host připravilo další sérii s názvem Tappi a přátelé, jejíž první díl se jmenuje Tappi a první sníh.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Tappi a první sníh

Deset krátkých dobrodružství, ve kterých hlavní roli hrají oblíbení hrdinové vašich dětí, je tu! Viking Tappi, sob Chichotek a další kamarádi z Šeptajícího lesa se totiž nenudí ani chvíli. Vydejte se za nimi jejich do kouzelného, zasněženého světa v první knize z nové série Tappi a přátelé. Uvidíte, že někteří noví kamarádi, kteří do lesa zavítají, se vám budou zamlouvat stejně jako Tappimu.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Tappi a první sníh vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tappi a první sníh
probíhá od 17. do 30. prosince 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 dětské příběhy Tappi a první sníh

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTappi a první sníh

Mortka, Marcin

Host, 2015

Napsat komentář